Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ


Τέλειο ξεκίνημα για την ΜΑΥΡΗ, μεγάλο τρίποντο στο Ρέθυμνο που μας έδωσε το δικαίωμα να πατήσουμε κορυφή.  
Επισκοπή - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 0-1, ο Φουρτάδο με σουτ κάρφωσε τον αντίπαλο πορτιέρο & έδωσε τους 3 βαθμούς. 
Στο Α' ημίχρονο & οι δύο ομάδες δεν έβγαλαν αξιόλογες φάσεις, πρώτο μέλημα ήταν το αμυντικό κομμάτι - το μηδέν παθητικό. Στην επανάληψη η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ πήρε μέτρα στο γήπεδο, έλεγξε το ρυθμό & έψαχνε να απειλήσει τον αντίπαλο. Με τη συμπλήρωση 1 ώρας παιχνιδιού "χτύπησε" ο Emilio & η νίκη στις αποσκευές... 

Ο Π.Γ.Σ αγωνίστηκε: Αθανασόπουλος, Σάνδρα, Σπίνουλας, Ιωάννου, Άκπα, Μωυσίδης, Μαχητής (47' Piz), Ουρτάδο, Milievits (90' Leo), Φουρτάδο, Σβούρας (82' Shehollari).  

Γκουτσίδης: "Θέλω να ευχαριστήσω για δεύτερη φορά τη φιλοξενία της ΠΑΕ Επισκοπής προς το πρόσωπό μας. Το ματς ήταν μια πρεμιέρα για τα πλέι άουτ. Ήταν πολύ πιο δύσκολο από αυτά της κανονικής περιόδου. Και οι δύο ομάδες, ήθελαν το αποτέλεσμα. Φάνηκε όμως ότι, στην πρεμιέρα είχαν και οι δύο άγχος. Προσπάθησαν αμφότεροι να πετύχουν γκολ κι «έβγαλαν» φάσεις. Όποιος έβαζε το γκολ θα ήταν ο νικητής. Εμείς πετύχαμε ένα τέρμα από μια συνδυασμένη ενέργεια. Ο αντίπαλος προσπάθησε να σκοράρει αλλά πιστεύω ότι σταθήκαμε καλά και δεν κινδυνέψαμε πάρα πολύ.  Ωστόσο, από το πρώτο λεπτό, είχαμε υπομονή. Διεκδικήσαμε μέχρι το 90’ τη νίκη. Είχαμε πάντως να αντιμετωπίσουμε έναν καλό αντίπαλο  γιατί η Επισκοπή, μην το ξεχνάμε, είναι σε θέση να νικήσει κάθε αντίπαλο, ακόμη και να τον συντρίψει. Ο αντίπαλος λοιπόν δίνει μεγάλη αξία στη νίκη μας". 

Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής αντιμετωπίζουμε την ομάδα της Καλλιθέας στο Αίγιο την Κυριακή 03/05
Στόχος να ζευγαρώσουμε τις νίκες.

Blog hits