Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΜΑΥΡΗ ΓΙΑ ΦΙΛΗΜΑ!

Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα πετυχαίνοντας 2η συνεχόμενη νίκη. ΜΑΥΡΗ - Καλλιθέα 3-1 με πολύ καλή εμφάνιση & με ανατροπή στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν πρώτοι γκολ, άνοιξαν νωρίς το σκορ στην πρώτη επίσκεψη στα καρέ μας, ενώ εμείς αντιδράσαμε με κάποια σουτ, με εκφραστή τον Ουρτάδο που δεν βρήκαν στόχο. 

Η Καλλιθέα με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς έκλεισε τους διαδρόμους & φύλαξε το μηδέν στην άμυνα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο Β' μέρος οι ΜΑΥΡΟΙ κατέβηκαν πιο αποφασιστικά & με νοοτροπία νικητή έφτασαν στην ισοφάριση, σουτ του Σβούρα έξω από την περιοχή & 1-1. Η ανωτερότητα του Π.Γ.Σ φάνηκε στο χορτάρι, το 2ο γκολ ο Φουρτάδο με κεφαλιά & το 3ο μπαλάκι ήρθε από αντίπαλο αμυντικό. 

Πολύ καλό ποδόσφαιρο από την ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ στο Β' ημίχρονο, δίκαιη νίκη, είμαστε στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας με 12 πόντους & η συνέχεια μας ανήκει...
Γκουτσίδης: "Αρχικά θα ήθελα να δώσω ένα μεγάλο μπράβο & ευχαριστώ στον κόσμο που βρέθηκε σήμερα εδώ & μας βοήθησε πολύ να πάρουμε τη νίκη. Πιστεύω πως η ομάδα τούς αντάμειψε ανάλογα παίζοντας κόντρα σε μια έμπειρη ομάδα της κατηγορίας. Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο, όμως τα παιδιά έδειξαν πως έχουν πνεύμα νικητή & στην επανάληψη καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή, στοιχείο που έχει την μεγαλύτερη αξία στη σημερινή μας νίκη. Σήμερα κάναμε ένα ακόμη βήμα για τη σωτηρία της ομάδας, όμως πάμε παρακάτω, έχουμε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας, που αν βγούμε & από κει νικητές τότε βάζουμε τις βάσεις για τον μεγάλο μας στόχο. Η Καλλιθέα είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλό προπονητή, πιστεύω πως στο τέλος θα σωθεί & θα παραμείνει στην κατηγορία"

Επόμενος αγώνας πάλι στο Αίγιο, Κυριακή 10/05 με αντίπαλο την ομάδα του Αχαρναικού
 

Blog hits