Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ

Η ΜΑΥΡΗ στο χθεσινό παιχνίδι πέτυχε τον σκοπό της, νίκη με σκορ 2-0, πάτησε δεύτερη θέση & μια αγωνιστική πριν το φινάλε υπάρχουν χαμόγελα συγκρατημένα. Οι ΜΑΥΡΟΙ ποδοσφαιριστές έδειξαν αποφασιστικότητα & έκαναν αυτό που έπρεπε. Η νίκη κλειδώθηκε γρήγορα αφού στο πρώτο μισάωρο είχαμε πετύχει 2 γκολ. 

Ο Σβούρας εκτέλεσε κόρνερ & ο Φουρτάδο με καρφωτή κεφαλιά μας βάζει μπροστά. Το 2ο γκολ έχει τη σφραγίδα του Νάστου, φοβερή εκτέλεση φάουλ με τη μπάλα να πηγαίνει στο "Γ" της αντίπαλης εστίας. Στο Β' ημίχρονο ο Π.Γ.Σ έκανε σωστή διαχείρηση, ενώ η Ερμιονίδα δε μπόρεσε να γίνει απειλητική.  
Γκουτσίδης: "Δεν θα πω πολλά για το παιχνίδι, είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, ο οποίος όμως ήρθε με πολλές ελλείψεις. 

Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς στο σκορ & στην συνέχεια πιστεύω πως διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι παίρνοντας τη νίκη. Εμείς τώρα θα κοιτάξουμε αμέσως το τελευταίο παιχνίδι που είναι «τελικός». Πρέπει να είστε όλοι πολύ υπερήφανοι για τον Παναιγιάλειο! Έχετε μια διοίκηση που δίνει & την ψυχή της τόσο εντός όσο & εκτός αγωνιστικού χώρου, με απώτερο σκοπό τη σωτηρία της ομάδας στην κατηγορία. Τις τελευταίες ημέρες ειπώθηκαν πολλά, ότι τα παιχνίδια μας δεν παίζονται εντός αγωνιστικού χώρου. Σας διαβεβαιώνω πως ο Παναιγιάλειος είναι καθαρός σε όλα τα παιχνίδια. Και σε αυτά που κέρδισε & σε αυτά που έχασε. 

Αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι η στήριξη του κόσμου σε αυτήν. Όπως λέει και ο λαός, «ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται», έτσι στα δύσκολα θα πρέπει όλοι να στηρίξετε το Σύλλογο. Ξέρω πως είναι πολλοί αυτοί που αγαπούν πραγματικά αυτή την ομάδα & θα πρέπει να το δείχνουν σε όλα τα παιχνίδια. Τέλος, θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τους φιλάθλους που μας ακολούθησαν στα τελευταία ματς & τους οποίους δεν μπορέσαμε να τους κάνουμε να χαρούν. Την επόμενη Κυριακή πάμε στα Ψαχνά να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε & να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία". 

Στην Εύβοια κλείνει η αυλαία των μπαράζ την Κυριακή 14/06. Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ πηγαίνει για δύο αποτελέσματα - ισοπαλία, νίκη - απέναντι στον Ηρακλή Ψ. που έχει ήδη υποβιβαστεί.

Blog hits