Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

Η ΜΑΥΡΗ έχει μπεί για τα καλά σε ρυθμό προπονήσεων, με τις μεταγραφές να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Προπονητικό team - ποδοσφαιριστές δουλεύουν για να φτιαχτεί ένα αξιόμαχο σύνολο με φόντο το δύσκολο πρωτάθλημα που έχουμε μπροστά μας. 

Τα 4 πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα έχουν ανακοινωθεί από την ΠΑΕ & είναι οι: Βαγγέλης Πίτκας (τερματοφύλακας), Γιάννης Κολόκας (κεντρικός αμυντικός), Νίκος Παπουτσής (σέντερ φορ), & Παναγιώτης Λινάρδος (μεσοεπιθετικός). 

Στο ρόστερ θα ενταχθούν & οι Βασίλης Μαυρόπουλος - Δημήτρης Τσάπαλος που επέστρεψαν από τον δανεισνό τους, ενώ από την Κ20 θα προωθηθούν στη μεγάλη ομάδα 3-4 ποδοσφαιριστές. 

Επίσης στις προπονήσεις ο Τζάνα δοκιμάζει παίκτες που έχουν προταθεί, αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις, ενώ η ΜΑΥΡΗ πηγαίνει Καλάβρυτα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η βδομάδα που ακολουθεί σηματοδοτεί εξελίξεις σε ότι έχει να κάνει με τα εισιτήρια διαρκείας που θα κυκλοφορήσουν, επίσης σε σχέση με το αγωνιστικό το ρόστερ αναμένεται να κλείσει σε πολύ μεγάλο βαθμό & ένα άλλο σημαντικό είναι η μεταβίβαση των μετοχών στον Mohamed Morshedy

Τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους, ο Π.Γ.Σ θα χτιστεί, ο Τζάνα έχει επιφορτιστεί αυτό το ρόλο & αισιοδοξούμε να δούμε μια ομάδα ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα που έρχεται. Σε ότι έχει να κάνει με τον Αιγύπτιο επενδυτή θα πούμε ότι όταν τελειώσει & τυπικά το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών, να δώσει μια συνέντευξη τύπου. Εκεί να βάλει τις κατευθύνσεις, πώς θέλει την ομάδα, ποιά τα σχέδια για τον Π.Γ.Σ, ποιό θα είναι το μπάτζετ... 
Οι βάσεις μπαίνουν, θέληση - δύναμη να υπάρχει & αισιοδοξούμε για το καλύτερο δυνατό.

FORZA ΜΑΥΡΗ 

Blog hits