Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Το πρωτάθλημα της Football League έχει ανάψει για τα καλά & η 3η αγωνιστική είναι μπροστά μας. Στα δύο πρώτα παιχνίδια η ΜΑΥΡΗ μετρά 1 ισοπαλία & 1 ήττα, δηλαδή έναν βαθμό στο σακούλι. Αυτό που προβληματίζει περισσότερο είναι η πολύ μέτρια εικόνα που βγάζει ο Π.Γ.Σ στο χορτάρι. 

Αν σταθούμε στο ματς με Λαμία θα πούμε ότι στο Α' ημίχρονο οι ΜΑΥΡΟΙ ποδοσφαιριστές προσπάθησαν να παίξουν μπάλα, αλλά ήμασταν ακίνδυνοι. Ο αντίπαλος, μια μέτρια ομάδα, προσπάθησε στο Β' μέρος να μας απειλήσει, έκανε μία φάση & έβγαλε γκολ αφού εκμεταλλεύτηκε αμυντική μας αδράνεια. 

Το κυριότερο για εμάς δεν είναι η ήττα, αλλά η εικόνα του Π.Γ.Σ

Έχουμε πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας & αυτό συνεπάγεται στο να μη φτάνουμε με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία, να μην βγάζουμε ευκαιρίες, μένοντας μακριά από το σκοράρισμα. Η ομάδα βέβαια θέλει το χρόνο της, δεν ξεχνάμε ότι η προετοιμασία μας ξεκίνησε αργά & το ρόστερ συμπληρώθηκε με αρκετή καθυστέρηση. Πιστεύουμε ότι ο προπονητής θα κάνει τις κινήσεις του ψάχνοντας λύση στο πρόβλημα & η ΜΑΥΡΗ θα αλλάξει προς το καλύτερο. 

Ένας μεγάλος αγώνας έρχεται το Σάββατο, ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - Λάρισα. Διορθώνουμε τα κακώς κείμενα, κάνουμε την προσπάθεια μας στο χορτάρι, υπομονή & επιμονή χρειάζεται...
 

Blog hits