Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...

Η ΜΑΥΡΗ πρέπει να σηκώσει κεφάλι, ήρθε η ώρα. Στις έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος ο απολογισμός είναι κακός. 1 νίκη, 2 ισοπαλίες & 3 ήττες, με τα 4 από τα 6 ματς να έχουν γίνει στο Αίγιο. Σε ότι έχει να κάνει με την απόδοσή μας, μπορούμε να πούμε ότι είχαμε σκαμπανεβάσματα. 

Στα παιχνίδια με Αχαρναικό  - Λαμία & Λάρισα ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ παρουσιάστηκε ακίνδυνος, δεν βγάλαμε φάσεις, δεν πατήσαμε τις αντίπαλες περιοχές. Στην Κρήτη ενώ προηγηθήκαμε στο σκορ, δεν κάναμε σωστή διαχείριση & στο τέλος την πατήσαμε. Με τον Πανελευσινιακό παίξαμε για τη νίκη, τα καταφέραμε παίρνοντας αυτό που μας άξιζε. 

Στο προχθεσινό ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης παίξαμε με πάθος - δύναμη, δημιουργήσαμε 3-4 καλές ευκαιρίες, παλέψαμε για το τρίποντο. 


Δεν βρήκαμε τον τρόπο να τελειώσουμε τις φάσεις, δεν είδαμε δίχτυα & μόνο 1 πόντος μπήκε στο σακούλι. Και στα 3 παιχνίδια που γνωρίσαμε την ήττα, χάσαμε στο γκολ. Αυτό δείχνει ότι σε αγώνες που είναι στην κόψη του ξυραφιού, οι αντίπαλοί μάς έχουν κερδίσει στις λεπτομέρειες. Κανένας αντίπαλος δεν πρέπει να μας φοβίζει. Όλες οι ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι, να έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας, αυτό μετρά. 

Ο Μαραντάς να δουλέψει σκληρά & να βγάλει από τους ΜΑΥΡΟΥΣ παίκτες τον ποδοσφαιρικό εγωισμό. Πολλοί κάνουν λόγο για τον Γενάρη την περίοδο των μεταγραφών, αλλά για εμάς είναι πολύ μακριά. Όταν έρθει εκείνη η στιγμή & υπάρχει η δυνατότητα, βλέποντας & κάνοντας... 
Αδυναμίες υπάρχουν αλλά μπορούν να διορθωθούν. Δουλεύεις στην ψυχολογία, στη διαχείριση του παιχνιδιού, στα τελειώματα. Βελτιώνεις την εικόνα σου, σηκώνεις το κεφάλι & προχωράς στο μαραθώνιο των αγώνων. Δημιουργείς νέα δεδομένα, αλλάζεις πράγματα & μην ξεχνάμε ότι & η τύχη πάει με τους τολμηρούς. 

Ακολουθεί μεγάλο παιχνίδι στο Βόλο με αντίπαλο τον τοπικό Ολυμπιακό την Δευτέρα 09/11
  

Blog hits