Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΡΤΕ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΑΠ' ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

Η ΜΑΥΡΗ έχει μπροστά της ένα παιχνίδι κομβικό & θα διεξαχθεί σε δύο μέρες. ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - Κισσαμικός την Δευτέρα 16/11 & ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου. Η νίκη είναι μονόδρομος, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι κάκιστο. 

Ο αντίπαλος, η ομάδα της Κρήτης αν & νεοφώτιστη στην κατηγορία, βρίσκεται στην θέση της βαθμολογίας. Στα μέχρι τώρα 7 ματς έχει 2 νίκες & 5 ισοπαλίες. Αξιοσημείωτο το ότι δεν έχει γνωρίσει ήττα μέχρι σήμερα, είναι καλή - σκληροτράχηλη ομάδα, αλλά στο Αίγιο θα χάσει. 

Η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ καλείται επειγόντως να σταματήσει το αήττητο του αντιπάλου. Η εικόνα μας στα δύο τελευταία παιχνίδια είναι αισθητά βελτιωμένη, η θέση μας όμως στον βαθμολογικό πίνακα είναι άσχημη. 

Πρέπει να ξεφύγουμε από τον πάτο, να μπούμε γήπεδο να τρέξουμε να ματώσουμε & να πάρουμε τη νίκη. Αν θέλεις ένα ματς οφείλεις να ξεπεράσεις τα όποια εμπόδια, διαιτησία - ελλείψεις...σηκώνεις κεφάλι, βλέποντας μόνο το τρίποντο που θα σου δώσει ανάσες. Εκτός αποστολής ο τιμωρημένος Ιωάννου & ο τραυματίας εδώ & καιρό Μπάλτι.


ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ & ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ
 

Blog hits