Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ!

Μεγάλο "διπλό" χθές στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο απέναντι στην θυγατρική ομάδα του Πατραικού (Παναχαική 2005) πέτυχε η ΜΑΥΡΗ με δράστη τον Σπύρο Σπίνουλα. Ένας αγώνας που πάντα έχει να κάνει με την "αντιπαλότητα" των δύο σωματείων εντός & εκτός γηπέδων, ένα καθαρά Πελοποννησιακό derby & μια νίκη για την αρμάδα του Γιώργου Μαραντά, που δίνει την ώθηση & την ψυχολογία για ένα καλύτερο αύριο. Σε γενικές γραμμές η ΜΑΥΡΗ έκανε το πιο μεστό της παιχνίδι μέχρι στιγμής, με πίεση σε όλο το γήπεδο - πάθος & μεγάλη δίψα για το αποτέλεσμα. Με δύο τετ α τετ απο Peric & Σβούρα στο πρώτο 45λεπτο & μια κεφαλιά του Leo προτού πεί την τελευταία του λέξη ο κορυφαίος της αναμέτρησης "σκύλος" καταπίνοντας τα χιλιόμετρα σαν τριαξονικό Σπίνουλας, όπου με πλασέ απο τα πλάγια της μικρής περιοχής του Αθανασόπουλου έβαλε τη κερασόπιτα & έδωσε το έναυσμα στη ΜΑΥΡΗ κερκίδα για χορό & πανηγύρια.

'Οπως ανέφερε & ο coach στις σύντομες δηλώσεις του μετά το παιχνίδι: «Σήμερα κάναμε ΟΛΟΙ μαζί άμυνα & ΟΛΟΙ μαζί επίθεση, κλείσαμε τους χώρους στον αντίπαλο & κάναμε πράξη το σχέδιο που είχαμε προετοιμάσει για τον αγώνα».

Πράγματι η εικόνα που έβγαζαν οι ΜΑΥΡΟΙ μας στο χορτάρι είναι αυτό που θέλουμε να βλέπουμε κάθε Κυριακή. Υπάρχουν παιχνίδια που μπορεί να πάρεις με πολύ τύχη δημιουργώντας μία & μόνο φάση, αλλά & παιχνίδια που η μπάλα θα παίζει το ρόλο της πόρνης & δεν θα θέλει να μπεί με τίποτα. Το ζήτημα είναι να έχεις πρώτα ΠΑΛΕΨΕΙ & να τα έχεις δώσει ΟΛΑ... διότι μόνο έτσι θα μπορείς να νιώθεις ικανοποιημένος. Ναί, ο Πατραικός αντιμετωπίζει πολλά οικονομικής φύσεως προβλήματα με προσφυγές ποδοσφαιριστών & απληρωσιές μηνών, αυτό όμως δεν μειώνει στο ελάχιστο την εμφάνιση που έκαναν οι ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ μας στον αγωνιστικό χωρο. Ήξεραν τι ήθελαν & πώς θα το πάρουν...

«ORGANISED SUPPORTER RULES»
Ο 12ος παίκτης όμως για τη ΜΑΥΡΗ δεν είναι κανείς άλλος απο τα ΜΑΥΡΑ παιδιά, που απο την στιγμή που γύρισαν στις... επάλξεις, δίνουν αυτό που έλειπε γενικότερα απο την κερκίδα... ΦΩΝΗ! Boydes/Bianconeristas & οι λοιποί ακόλουθοι, ανεβάζουν... πιέσεις σε κάθε αγώνα & δείχνουν ώς ένα απο τα πιο στιβαρά & ανεξιχνίαστα επανδρωμένα supporter club της κατηγορίας.
Είναι η ουσία & η καρδιά μιάς ομάδας να έχει οπαδούς που να την ακούν δυνατά! 
The most tasty drug is the BLACK color... & αυτό συμβαίνει.

Η συνέχεια την ερχόμενη Κυριακή  13/12 στις 15:00 πάλι εκτός έδρας απέναντι στην Κέρκυρα (για τους φίλους της) η Κασσιόπη στα χαρτιά. Με ανεβασμένη την ψυχολογία οι ΜΑΥΡΟΙ μας θέλουν να δώσουν συνέχεια στην εμφάνιση της μιναρούπολης. Ακολουθεί & ένα head to head διάγραμμα με στατιστικά των μέχρι στιγμής αγώνων των δύο ομάδων στο Πρωτάθλημα.

footballeaguenews.gr

ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΜΑΣ & ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ...

Blog hits