Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

ΟΙ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ ΞΕΧΕΙΛΩΣΑΝ...

Η παρωδία συνεχίζεται, γελοίες καταστάσεις στοιχειώνουν τον Π.Γ.Σ & επίσημα επικρατεί η συνηθισμένη μούγγα. Δημοσιεύματα εμφανίζονται καθημερινά & αναφέρουν συνεχόμενα ναυάγια στις περιβόητες διαπραγματεύσεις. Αν ξετυλίξεις το κουβάρι θα διαπιστώσεις αστείες καταστάσεις που είναι ότι χειρότερο για την εικόνα της ΜΑΥΡΗΣ

Όλα άρχισαν από την συνέντευξη που δεν παρουσιάστηκαν οι "κλεισμένοι" ιδιοκτήτες, εμφανίστηκε μόνο ένας προπονηταράς... Προχθές στην "πρώτη" του Π.Γ.Σ ο κύριος αυτός ήταν άφαντος, μάλλον θα τον έπιασαν τα χιόνια...Οι έλληνες επιχειρηματίες δεν εμφανίστηκαν πουθενά, σκάει μύτη γερμανικό ενδιαφέρον, δοκιμάζονται 5-6 ποδοσφαιριστές από Αφρική μεριά...ποιός τους έφερε ποιός θα τους πληρώσει, περνάει στα ψιλά γράμματα. 


Ο γερμανός βγάζει ανακοίνωση που λέει ότι η δουλειά χάλασε γιατί του ζητήθηκαν παραπάνω χρήματα λίγο πριν τις τελικές τζίφρες. Επίσημα η ΠΑΕ κατά τη συνήθη τακτική δε βγάζει λέξη, ακολουθεί την περπατημένη ( η "πρώτη" της ομάδας γίνεται στα μουλωχτά & χωρίς τον προπονητή που η ίδια είχε παρουσιάσει!!!). Έρχεται ο Αιγύπτιος, δεν εμφανίζεται πουθενά γιατί μπορεί να μας φάει την γκόμενα! έρχεται το φυντάνι - φεύγει το φυντάνι, έρχονται έλληνες & γερμανοί επιχειρηματίες, σκάει μύτη ο Καραδήμος παρέα με γερμανό προπονητή!!! Αυτά είναι γελοιότητες, τραγικές καταστάσεις για τον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ & όλοι έχουν κουραστεί. 

Έτσι & αλλιώς οι επιλογές είναι συγκεκριμένες: Ή ο Π.Γ.Σ αλλάζει χέρια σε σχέση με το ιδιοκτησιακό ή συνεχίζουμε με νέους από Κ-20 αν είναι εφικτό ή πάμε τοπικό παρέα με τις μετοχές. Τελείωσε το Ευρωπαικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, οι Ολυμπιακοί αγώνες τερματίζουν & εμείς περιμένουμε τί; Αν υπάρχει η άποψη ότι ο Π.Γ.Σ ανήκει σε κάποιους & τον έχουν καβάτζα στο σπίτι τους ή μιλάνε όποτε γουστάρουν λέγοντας γενικές αοριστίες, καλύτερα να αλλάξουν άθλημα. 
Πάντως συμφωνούμε απόλυτα με τα λόγια του ποιητή:  
Αυτός που περιμένει πολύ, δεν πρέπει να περιμένει πολλά.
 

Blog hits