Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

Αιγινιακός - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 1-1 & η ΜΑΥΡΗ βρίσκεται μια ανάσα από τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Στο χθεσινό ματς ευτυχήσαμε να βάλουμε γκολ πολύ νωρίς, ο Κρητικός βρήκε τον Τσίλι ο οποίος αφού τρίπλαρε τον αντίπαλο πορτιέρο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι απάντησαν γρήγορα & έφεραν το παιχνίδι στα ίσα. 

Ο Π.Γ.Σ. δεν πτοήθηκε & έβγαλε ευκαιρίες, αλλά τα σουτ των Γκούφα - Bruce δεν έφτασαν στο στόχο, ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν σε καλή μέρα. Μεγάλη στιγμή για εμάς ήταν μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσίλι, αλλά η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι. Δεν κάθησε το διπλό, αλλά & η ισοπαλία σε εκτός έδρας ματς είναι κάτι πολύ θετικό. 

Ο Σπανός δήλωσε: 


"Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι. Προσπαθήσαμε να φυλάξουμε τα νώτα μας, να μη δεχθούμε βέβαια τέρματα, αλλά & ευκαιρίες. Το κατορθώσαμε. Δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες, τέσσερις πέντε φάσεις, που θα μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμη ένα τέρμα. 

Δυστυχώς οι στατικές φάσεις στην άμυνα για εμάς είναι η αχίλλειος πτέρνα μας. Δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω τα παιδιά. Συγχαρητήρια. Πήραμε έναν πολύτιμο πόντο, η ομάδα συνεχίζει για να διασφαλίσουμε αυτό που ξεκίνησε, την παραμονή. Είμαστε κοντά, αλλά καλό θα είναι να είμαστε λίγο προσγειωμένοι, σοβαροί και ήρεμοι. 

Ο Παναγιάλειος είναι μία ομάδα που παίζει όλα τα παιχνίδια στα ίσα, πάνε χρόνια τώρα & θα συνεχίσει να το κάνει. Στο μυαλό όλων να έχετε ότι ο Π.Γ.Σ. κάνει προσπάθεια να κερδίσει όλα τα παιχνίδια".
 

Blog hits