Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

ΣΤΗΝ 8η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ

Οι 34 αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος έλαβαν τέλος & η ΜΑΥΡΗ τερμάτισε στην θέση. Ξεκινήσαμε με δυσκολίες, αλλά από τη στιγμή που ήρθε ο Σπανός η ομάδα βελτιώθηκε & ανέκαμψε. 

Ο προπονητής του Π.Γ.Σ. φιλοξενήθηκε στο Ράδιο Αίγιο 99,2 & την εκπομπή "Πάμε Γήπεδο" & μίλησε για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Για το πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε:

"Ήταν ένα από τα χειροτέρα που διεξήχθησαν τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα τις τελευταίες αγωνιστικές και τα αλλοπρόσαλα αποτελέσματα των παιχνιδιών. Ευτυχώς, όμως που η δική μας ομαδα δεν ενεπλάκη σε τέτοιες καταστάσεις"

Για τους 44 βαθμούς που συγκέντρωσε ο Παναιγιάλειος και ότι δεν κατάφερε να κερδίσει ένα εκτός έδρας παιχνίδι:

"Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να είχαμε ακόμα 10 βαθμούς, γιατί σε ορισμένα παιχνίδια δεν πήραμε αυτό που θέλαμε στη λεπτομέρεια. Άλλωστε αυτό ήταν και το στοιχείο που δεν μας επέτρεψε να κάνουμε νίκη μακριά από το γήπεδό μας. Και όταν λέω λεπτομέρεια, εννοώ η απουσία ενός παίκτη που θα μπορούσε να κάνει την καλή κάθετη πάσα για να σκοράρουν οι επιθετικοί μας"

Πόσοι παίκτες θα παραμείνουν στο ρόστερ και τη νέα σεζόν;

"Σίγουρα θα παραμείνει ο βασικός κορμός της ομάδας που αποτελείται από 11-13 παίκτες. Ίσων να υπάρξουν και παιδιά που τα συμβόλαιά τους μπορεί να μην λήγουν στο τέλος του μήνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραμείνουν, γιατί μπορεί να μην το θέλουν και οι ίδιοι"

Πώς θα κινηθεί ο Παναιγιάλειος στη μεταγραφική περίοδο;

"Θα αποκτήσουμε οπωσδήποτε 7 πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν την ομάδα σε άλλο επίπεδο και θα βοηθήσουν πάρα πολύ τα παιδιά που θα έχουν παραμείνει στο σύλλογο. Μαζί με αυτούς θα κινηθούμε προσεκτικά, ώστε να φέρουμε στο Παναιγιάλειο 6-7 νέα παιδιά που θα έχουν το ταλέντο να δώσουν, αλλά και να πάρουν από την ομάδα"

Ο στόχος της ομάδας ποιος θα είναι στο νέο πρωταθλημα;

"Να είμαστε μέσα στις ομάδες που θα κοιτάνε στα ψηλά της βαθμολογίας. Θα δουλέψουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να ζητήσουμε το κάτι παραπάνω. Έχουμε όλα τα στοιχεία για να το πετύχουμε. Καλή διοίκηση που πληρώνει σε ό,τι έχει συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή, άμεση λύση σε όλα τα θέματα που έχουν σχέση με το ποδοσφαιρικό τμήμα και φυσικά τον κόσμο μας. Ο Παναιγιάλειος αυτό το καλοκαίρι έχει την τύχη να είναι μέσα στις 4-5 ομάδες που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και αυτό θα λειτουργήσει θετικά σε όλους τους τομείς"

Αυτό σημαίνει ότι θα ανεβεί και το μπάζετ των χρήματων που θα διαθέσει η διοίκηση;

"Δεν είναι απαραίτητο. Τις μεταγραφές όσον αφορά το οικονομικό δεν τις κάνει ο προπονητής, αλλά η διοίκηση. Δεν θα μπούμε στη λογική της άσκοπης σπατάλης χρημάτων. Δεν τα έχουμε. Είναι αδιανόητο να μπουν φυλακή άνθρωποι για ομάδες, οι αθλητές να μην παίρνουν τα δεδουλευμένα τους και να τιμωρούνται και τα σωματεία με υποβιβασμό. Και δεν είναι σίγουρο ότι και θα πετύχει. Κοιτάξτε 2 δυο πρώην δικές μου ομάδες. Στην Παναχαϊκή είχαμε μπάτζετ 500,000 ευρώ και έγινε ολική καταστροφή, ενώ στον Απόλλωνα με 800,000 ευρώ πέτυχε. Εμεις θα κινηθούμε κάπου στη μέση αυτών των 2 ποσών"

Οι μεταγραφες θα έχουν ολοκληρωθει μέχρι τις 24 Ιουλίου που είναι και η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας;

"Αν θέλουμε να είμαστε και να λεγόμαστε σοβαρή ομάδα και να δουλέψουμε όπως εγώ το έχω σχεδιάσει, ναι. Ίσως να έχουμε αφήσει μια θέση, δεύτερη δεν το συζητώ"

Πόσοι παίκτες θα απαρτίζουν το ρόστερ; Και πού θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας;

"Το ιδανικό νούμερο για μένα είναι 26 ποδοσφαιριστές. 22 παίκτες και 4 τερματοφύλακες. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στο Αίγιο τη Δευτέρα 24 Ιουλίου, ενώ τις προηγούμενες ημερες (18-19-20) οι παίκτες θα περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Το βασικό στάδιο θα γίνει στα Καλάβρυτα, καθώς ταιριάζει σε όλα τα δεδομένα της ομάδας"

Πηγή: aigioallsports.gr




 

Blog hits