Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

«BIANCONERI CLUB AIGIO»

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ… 

Καταρχήν συγχαρητήρια στην αυθεντική ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ που επιστρέφει και μαθηματικά εκεί από όπου, τόσο άδικα υποβιβάστηκε το 2003, την ώρα που κάποιοι άλλοι έμπαιναν στο άρθρο 44. Δυστυχώς κάποιοι δεν μας άφησαν να το γιορτάσουμε δεόντως.

Έχοντας γυρίσει τα περισσότερα γήπεδα στην ελληνική επικράτεια, πιστεύαμε ότι τα είχαμε δει όλα. Την Κυριακή διαπιστώσαμε, ότι τελικά κάναμε λάθος. Στο γήπεδο της Καλαμάτας εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους, για τις οποίες βασική ευθύνη φέρει η τοπική αστυνομική διεύθυνση.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Η αστυνομική διεύθυνση Καλαμάτας είχε ενημερωθεί από τη διοίκηση της ομάδας μας, για την οργανωμένη μας μαζική μετάβαση στο γήπεδο. Φτάνοντας στην Καλαμάτα, υποβληθήκαμε σε πλήρη σωματικό έλεγχο, χωρίς παρατράγουδα. Παρόλα αυτά όταν κάναμε την εμφάνιση μας στο γήπεδο ο επικεφαλής της αστυνομίας σε έντονο ύφος μας αρνήθηκε την είσοδο μας ενώ είχαμε τα εισιτήρια στα χέρια. Η τραγική δικαιολογία πάνω στην οποία στηρίχτηκε, ήταν ότι δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, κάτι το οποίο αναιρείται από το γεγονός ότι μέρος των φιλάθλων μας είχαν ήδη μπει στο γήπεδο. Προφανώς ο επικεφαλής, μας υπέβαλε σε ένα είδος “face control” το οποίο ήταν προσχεδιασμένο από τον ίδιο ή τους «εντολείς» του, που είχε αποκλειστικό στόχο τη μη είσοδο μας στο γήπεδο. Το όλο σκηνικό ηλιθιότητας συμπλήρωναν κάποιοι δήθεν «οπαδοί» της αντίπαλης ομάδας οι οποίοι γεμάτοι ψευτοπαλικαριά πετούσαν πέτρες ανενόχλητοι, συνεπικουρούμενοι και πίσω από την ασφάλεια των δυνάμεων καταστολής του «υπουργείου προστασίας του πολίτη».

Εν τέλει, αφού πανηγυρίσαμε το 0-1 και το 0-2 έξω από την κεντρική πύλη, υποχρεωθήκαμε σε αποχώρηση υπό τις απειλές συλλήψεων που εκστομίζονταν από τον προκλητικότατο τοπικό σερίφη. Συγχαρητήρια σε αυτούς που τον έχουν τοποθετήσει σε αυτή τη θέση.

Υ.Γ.1: Καλή πορεία στα ερασιτεχνικά.

Υ.Γ.2: Τενεκέδες, η πόρτα ήταν ανοικτή, αλλά έξω έκανε τζίζ…
BIANCONERI CLUB AIGIO

Blog hits