Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΗ ΓΝΗΣΙΑ ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ... ONE MORE TIME!

Μονιμος κατοικος στην κορυφη του βαθμολογικου πινακα ο Π.Γ.Σ. περνωντας με νικη απο την Καλαματα με σκορ 2-1. Απο την 1η αγωνιστικη οδηγουμε σταθερα την κουρσα του πρωταθληματος & εχουμε στοχο να κοψουμε πρωτοι το νημα. Ο δευτερος Αχαρναικος βρισκεται 3 βαθμους πισω μας, ενω οι: Φωστηρας - Επισκοπη ειναι στο -5. Στο Α' ημιχρονο μπηκαμε δυνατα & αποφασισμενοι να καθαρισουμε το ματς, να βαλουμε γρηγορο γκολ εξασφαλιζοντας το τριποντο αρκετα νωρις. Με τη συμπληρωση 20 λεπτων ειχαμε πετυχει το στοχο μας. Ο "Leo" με σουτ μεσα απο την περιοχη ανοιγει το λογαριασμο, ενω λιγο αργοτερα μια καταπληκτικη προβολη του "Kill Bill" μας δινει αερα 2 γκολ μπροστα. Ενα μοναδικο τετ-α-τετ του "Brain" δεν ειχε ευτυχη καταληξη & αντι 0-3 ειχαμε μειωση του σκορ 1-2 με ευστοχη εκτελεση πεναλτι των γηπεδουχων. Στο Β' ημιχρονο μια ομαδα υπηρχε στο γηπεδο & αυτη ηταν ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ. Τρεις μεγαλες ευκαιριες με τους: "Μαχητη" - "Kill Bill" - "Brain", αλλα τα σουτ που επιχειρησαν "σταματησαν" στον αντιπαλο πορτιερο που βρεθηκε σε καλη μερα.

Η ΜΑΥΡΗ αγωνιστηκε: "Κερβερος", Παπαχρηστος, "Σανδρα", "Ακπα", Σουλης, "Μαχητης", Μαυροπουλος, "Brain" (95' "Μπουλου"), Μπουρλακης (69' Κανελλοπουλος), "Leo" (96' "κοντος"), "Kill Bill".

Στα αξιοσημειωτα του αγωνα:

* Στα 3 τελευταια παιχνιδια που αγωνιστηκε ο "Leo" σημειωσε ισαριθμα γκολ. Επισης στον αγωνα του πρωτου γυρου στο Αιγιο ειχε σημειωσει το μοναδικο νικητηριο γκολ της ΜΑΥΡΗΣ.

* Ο "Kill Bill" με το γκολ που εβαλε εφτασε τα 6 στο πρωταθλημα & ειναι ο πρωτος σκορερ του Π.Γ.Σ.

* Ο αγωνας διακοπηκε για λιγα λεπτα λογω ριψης αντικειμενων στο γηπεδο απο πλευρας γηπεδουχων.

* 80 περιπου φιλαθλοι της ΜΑΥΡΗΣ ταξιδεψαν οργανωμενα με 2 λεωφορεια στην Καλαματα, αλλα οι μισοι βρεθηκαν στις εξεδρες & παρακολουθησαν τον αγωνα!!!

* Η Αστυνομικη Διευθυνση Καλαματας εχοντας ενημερωθει για την εκδρομη, εκανε ελεγχο στα λεωφορεια ολα καλα & ωραια, ομως αποφασισε οτι οι BIANCONERI θα γυρισουν Αιγιο γιατι δε μπορει να διασφαλιστει η ομαλη διεξαγωγη του αγωνα!!!

* Στο "σπασιμο" που εγινε, απαντησεις εδωσαν στο χορταρι τα "παιδια" του "Wenger".

* Ευχομαστε στην ομαδα της Καλαματας μια "κακιστη" πορεια στα χωραφια που θα αγωνιζεται τη νεα χρονια & στα ψευτοπαλικαρακια της εξεδρας της απο ενα ζευγαρι γυαλια για να βλεπουν τις... μακρινες αποστασεις!

*Τα αδερφια μας εδωσαν τις απαντησεις τους εντος (Leo - Kill Bill) & εκτος γηπεδου εδω...

* ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ...

* Διαβαζοντας ιστορια θα μαθουν οι Καλαματιανοι οτι τον καιρο που εμεις παιζαμε μπαλα, αυτοι ηταν ακομα πανω στα δεντρα!!!
(Ακολουθουν τα video με τα γκολ - φασεις - Συνεντευξεις προπονητων - παικτων).

 

Blog hits