Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΑΙΓΙΑΡΑ ΕΧΩ ΜΕΘΥΣΕΙ...

Η Football League 2 αποτελεί παρελθόν, η φετινή αγωνιστική χρονιά τελείωσε & κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη με μηνύματα αισιοδοξίας. Αν γυρίσουμε το ρολόι πίσω θα δούμε ότι το περασμένο καλοκαίρι μια ομάδα ανθρώπων με μπροστάρη τον Αντώνη Ρέλλα, "τραβάει κουπί" & οδηγεί τον Π.Γ.Σ. Η ΜΑΥΡΗ γίνεται ΠΑΕ, μετοχές "βγαίνουν" για τον φίλαθλο κόσμο της Αιγιάλειας, εκλέγεται η Διοικούσα Επιτροπή που είναι υπεύθυνη για όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Το 7μελές Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ παίρνει σάρκα & οστά, όπως & η εκλογή του νέου Ερασιτέχνη είναι γεγονός. 
Οι καλές σχέσεις ΠΑΕ & Ερασιτέχνη είναι το μυστικό της επιτυχίας. Υπάρχει ένας αριθμός 15-20 ανθρώπων γύρω από την ομάδα, ο καθένας έχει το ρόλο του & η συνεισφορά τους ήταν τεράστια. 


Κάποιοι έτρεξαν σε όλα τα σχολεία της Αιγιάλειας δίνοντας σε μικρούς ΜΑΥΡΟΥΣ Μαθητικά Διαρκείας, άλλοι διοργάνωσαν λαχειοφόρο αγορά & εκδηλώσεις με απόλυτη επιτυχία, ασχολήθηκαν με χορηγίες - διαφημίσεις, δημιουργήθηκε η Ακαδημία του Π.Γ.Σ & 60 παιδιά ήδη κάνουν προπονήσεις. Η ΜΑΥΡΗ μπήκε σε προγραμματισμό & έχουμε τα εξής επιτεύγματα:  
* Άνοδος στη Football League μετά από 10 χρόνια, κατακτώντας τη 2η θέση στην τελική βαθμολογία.  
* Η ομάδα απαλλάχθηκε από το "βραχνά" των προσφυγών.  
* Εξοφλήθηκαν χρέη προηγούμενων Διοικήσεων, έγιναν διακανονισμοί σε ΙΚΑ - Εφορία. Στην Απολογιστική Συνέλευση θα ειπωθούν τα ακριβή νούμερα & εκεί θα φανεί ότι το χρέος που έχει ο Σύλλογος έχει μειωθεί σημαντικά.

Σε σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι θέλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στους πρωταγωνιστές, προπονητικό team - ποδοσφαιριστές που έτρεξαν - ίδρωσαν - πάλεψαν & στο τέλος δικαιώθηκαν. Ο "Wenger" σε δύο χρονιές πέτυχε 2 ανόδους, συνεχίζει στο τιμόνι για τρίτη χρονιά & του ευχόμαστε να τριτώσει το καλό!!!

Σε ότι έχει να κάνει με το φίλαθλο κοινό της Αιγιάλειας ιδιαίτερη μνεία θα κάνουμε στους BIANCONERI που είναι η ψυχή της κερκίδας. Η διαρκής συμπαράσταση στην ομάδα μας για 90 λεπτά είναι αξιοθαύμαστη, ενώ το μεγάλο κέρδος είναι η νέα γενιά ΜΑΥΡΩΝ που συσπειρώνονται γύρω από το σύνδεσμο, μεγαλώνει το club των ΜΑΥΡΩΝ ΑΡΡΩΣΤΩΝ, βοηθώντας με τη φωνή τους στα τσιμέντα.

Πολύτιμη βοήθεια στη ΜΑΥΡΗ προσφέρουν & οι ιστοσελίδες, τα blogs, τα γκρουπ στο facebook, που έχουν δημιουργηθεί για χάρη του Π.Γ.Σ. Οι πολλές φωτογραφίες, τα δεκάδες βιντεο, οι απόψεις που γράφονται, προβάλλουν & διαφημίζουν την ομάδα μας.
Αυτή ήταν μία μικρή ανασκόπηση για τη φετινή επιτυχημένη χρονιά. 

Ερχόμενοι στο σήμερα & ευρισκόμενοι στη Football League θα πούμε ότι οι υποχρεώσεις είναι σίγουρα αυξημένες.  
* Στο οικονομικό κομμάτι το Μετοχικό Κεφάλαιο θα είναι αυξημένο κατά πολύ σε σχέση με το περσινό, ενώ η Εγγυητική Τραπέζης θα είναι διπλάσια. Όλες οι ομάδες θα κληθούν να συμπληρώσουν το φάκελο & για να πάρουν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα θα πρέπει να τηρούν τους όρους που έχει θέσει η Επιτροπή. Τα κριτήρια είναι πολλά & αυστηρά & ευχόμαστε όλα να πάνε καλά για τη ΜΑΥΡΗ.  
* Υποχρεωτικά πρέπει να συγκροτηθεί ομάδα Νέων του Π.Γ.Σ που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα & η Διοίκηση έχει κινηθεί σ' αυτή την κατεύθυνση.  

Θα σταθούμε & στο θέμα του γηπέδου. Όλοι μας ξέρουμε ότι ο Π.Γ.Σ φιλοξενείται στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου. Κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν ριζικά:  
* Οι χώροι υγιεινής & στις 2 κερκίδες (γηπεδούχοι - φιλοξενούμενοι) πρέπει να υπάρχουν & να λειτουργούν. 
* Το διαχωριστικό κάγκελο που υπάρχει στα τσιμέντα να αφαιρεθεί & να τοποθετηθεί στην απέναντι κερκίδα.  
* Τα κάγκελα που χωρίζουν τον αγωνιστικό χώρο με τις εξέδρες να βαφτούν στα χρώματα της ομάδας (να φύγει το πράσινο χρώμα - να γίνει άσπρο - μαύρο).  
* Ανακαίνιση των αποδυτηρίων μας & όλων των χώρων όπου εισέρχονται οι φιλοξενούμενες ομάδες.  
* Εξ' ολοκλήρου αντικατάσταση των δημοσιογραφικών θεωρείων. Βέβαια υπάρχουν & άλλα πράγματα που πρέπει να γίνουν, αλλά τα παραπάνω που αναφέραμε κρίνονται αναγκαία. Ο Δήμος Αιγίου καλείται να βοηθήσει στις αναγκαίες αλλαγές που πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν & να κινηθεί άμεσα στην υλοποίηση τους.

Τέλος θα κάνουμε αναφορά σε ένα θέμα που για εμάς έχει μεγάλη σημασία. Πιστεύουμε ότι έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου & ο Π.Γ.Σ οφείλει να γίνει Σύλλογος. Ένας Μεγάλος Σύλλογος που θα περιλαμβάνει όχι μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά θα έχει υπό τη σκέπη του & τμήματα Basket - Handball - Volley & άλλα αθλήματα. Αυτός είναι ένας μεγάλος στόχος που πρέπει να δουλευτεί & να γίνει πραγματικότητα.
Θυμόμαστε τα λόγια του ποιητή & λέμε όλοι μαζί:

ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ...
   

Blog hits