Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Οικονομόπουλος - Ριζογιάννης
Ποδοσφαιριστής τού Παναιγιαλείου θα είναι για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Παντελής Ριζογιάννης. Ο έμπειρος μέσος που έλυσε την συνεργασία του με τη Νίκη Βόλου, όπου ήταν βασικός και αναντικατάστατος, θα είναι εκ νέου συμπαίκτης τού Κώστα Φλίγκου, με τον οποίο αγωνιζόταν πέρυσι στην ίδια ομάδα.
Χθες (Τετάρτη) το απόγευμα ο 25χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στα γραφεία τού ΠΓΣ, όπου υπέγραψε το νέο του (μονοετές) συμβόλαιο, παρουσία τού προέδρου της ΠΑΕ Αντώνη Ρέλλα και του Γενικού Διευθυντή της, Δημήτρη Οικονομόπουλου. 

Από την πλευρά του ο παίκτης, μετά την ολοκλήρωση των υπογραφών,  έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα στον Παναιγιάλειο, ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία. Είναι μεγάλη πρόκληση που βρίσκομαι εδώ, γι’ αυτό και θέλω να βοηθήσω την καινούρια μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Περιμένω πώς και πώς να ξεκινήσω προετοιμασία και να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες. Εύχομαι ο Θεός να μου δίνει δύναμη και υγεία, ώστε να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις τού Συλλόγου. Ανυπομονώ να παίξω στο γήπεδο του Παναιγιαλείου, ο κόσμος του οποίου γνωρίζω ότι είναι καταπληκτικός! Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Συλλόγου και όλους όσοι με εμπιστεύτηκαν και με έφεραν στον Παναιγιάλειο. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο!».

Ο Παντελής Ριζογιάννης τα τελευταία δύο χρόνια είχε με τη Νίκη Βόλου «γεμάτες» χρονιές, ενώ υπενθυμίζεται ότι έχει αγωνιστεί στα «σαλόνια» της Super League με την ομάδα της «Skoda Ξάνθη» κατά την περίοδο 2005-2010.
Την περίοδο 2010-2011 φόρεσε τη φανέλα τού «ΑΟ Τρίκαλα», πριν μεταπηδήσει την τελευταία διετία στη Νίκη Βόλου. Ο  νεαρός μέσος (1.76μ. και 71 κιλά) υπήρξε ένας από τους πιο… αθόρυβους και σταθερούς ποδοσφαιριστές της Β΄ Εθνικής, κάτι που κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον τόσο της Διοίκησης τού «μελανόλευκου» Συλλόγου όσο και του προπονητή Νίκου Κουρμπανά, που εισηγήθηκε την απόκτησή του.

Blog hits