Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ...

21 ΜΑΥΡΟΙ ποδοσφαιριστές δήλωσαν παρών στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου στην "πρώτη" του Π.Γ.Σ Τα "παιδιά" του Wenger, οι 16 "παλιοί" & οι 5 νεοαποκτηθέντες παίκτες Μπότος, Ανδρούτσος, Ιωάννου, Ριζογιάννης, Φλίγκος "μπαίνουν στα βάσανα" - η προετοιμασία έχει τις δυσκολίες της. 

Εμείς τους ευχόμαστε καλή δουλειά, όρεξη & υγεία πάνω απ' όλα. 

Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ επέστρεψε & θα κερδίσει το σεβασμό απ' όλους...



* Όταν "μιλούν" οι Bianconeri...





 


Λίγο μετά τον αγιασμό που τέλεσε για ακόμα μια χρονιά ο Πατήρ Ιωάννης, ακολούθησε παρουσίαση του φετινού (μέχρι στιγμής) ρόστερ, στο οποίο, όπως τόνισε στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Ρέλλας, αναμένεται να προστεθεί και ο 30χρονος μεσοεπιθετικός Πάτρικ Αλεξάντροβιτς, που αγωνιζόταν πέρσι στη Λάρισα. Ο Πολωνός παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τη «Μελανόλευκη» Διοίκηση και το μόνο που απομένει είναι ο ερχομός του στο Αίγιο για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.


Αντώνης Ρέλλας: «Σταθείτε δίπλα στην ομάδα με υπομονή και καλοπροαίρετη κριτική»
«Ευχόμαστε καταρχάς υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας και να γνωρίζετε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να σας κάνουμε υπερήφανους», τόνισε απευθυνόμενος στους Αιγιώτες φιλάθλους ο κ. Ρέλλας, που ζήτησε από τον κόσμο να σταθεί με υπομονή και καλοπροαίρετη κριτική για ακόμα μια φορά στο πλευρό τής ομάδας.

Αμέσως μετά τα «ηνία» πήρε ο τεχνικός Νίκος Κουρμπανάς, ενώ η «πρώτη» ολοκληρώθηκε με χαλαρό δίτερμα μεταξύ των 21 ποδοσφαιριστών, μα προπαντός με την ευχή για εκπλήρωση των στόχων που έχουν θέσει οι διοικούντες. Στόχοι που είναι σίγουρο ότι θα πραγματοποιηθούν, εάν υπάρξει σωστή οργάνωση, συνεργασία, πολλή και σκληρή δουλειά, στοιχεία τα οποία διακατέχουν τους ανθρώπους που ορίζουν εδώ και ένα χρόνο περίπου τις τύχες τού ιστορικού Παναιγιάλειου.



Blog hits