Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ - ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ - ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ

Κατόπιν της από 22-7-2013 αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 1927 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό, καλούνται οι μέτοχοι της εταιρείας «ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 1927 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» σε Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013, και ώρα 19:30 στην αίθουσα της Φιλαρμονικής Αιγίου «Ευτέρπη» με θέματα ημερήσιας διάταξης:

    

  1)  Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

  2) Τροποποίηση άρθρου 7 του καταστατικού ως προς το μετοχικό κεφάλαιο

Οι μέτοχοι και οι αντιπρόσωποι των μετόχων για να έχουν δικαίωμα παράστασης στη Γενική Συνέλευση πρέπει κατά το νόμο και το καταστατικό να καταθέσουν τα αποδεικτικά τραπεζικής καταβολής τού μετοχικού κεφαλαίου καθώς και τα τυχόν πληρεξούσιά τους στην Εταιρεία τουλάχιστον πέντε (5) ημέρες πριν από εκείνη η οποία ορίστηκε η συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί με τα ίδια θέματα τη Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013 και ώρα 19:30 στον ίδιο χώρο.



Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» ανακοινώνει την απόκτηση του Πάτρικ Αλεξάντροβιτς. Ο Πολωνός ποδοσφαιριστής υπέγραψε σήμερα (Τρίτη) το πρωί το νέο του συμβόλαιο με τον «Μελανόλευκο» Σύλλογο για να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή στο πρωτάθλημα της Football League.


Ποιος είναι:

Ο νεοαποκτηθείς παίκτης τού ΠΓΣ  γεννήθηκε στις 5 Ιουνίου 1983 στην Πολωνία, έχει ύψος 1.80, βάρος 79 κιλά και αγωνίζεται ως επιθετικός και επιθετικός μέσος. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Πολώνια Βαρσοβίας το 2002, ενώ φόρεσε και την φανέλα της Ζνικ Προύζκο πριν μετακομίσει στην Ελλάδα το 2005 για λογαριασμό της «Μαρκό», η οποία αγωνιζόταν τότε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Με τη «Μαρκό» ο Πάτρικ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα 4 φορές σε 15 συμμετοχές, ενώ την επόμενη τριετία αποτέλεσε τον ηγέτη τής «Α.Ε. Γιάννινα» με 77 συμμετοχές και 23 γκολ. Το 2008 μετακόμισε στην Καβάλα με την οποία είχε 17 συμμετοχές και 2 γκολ στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Την περίοδο 2009 - 2010 παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Θρασύβουλο και την επόμενη σαιζόν στη Δόξα Δράμας. Την ποδοσφαιρική περίοδο 2011-2012 αγωνιζόταν στον Ηρακλή Ψαχνών (20 ματς, 2 γκολ), ενώ το πρώτο μισό του 2012-2013 βρέθηκε στον Εθνικό Γαζώρου (13 ματς, 3 γκολ) και στη συνέχεια στην Λάρισα με την οποία είχε 15 συμμετοχές και 5 γκολ.

«Έτοιμος να… γευθούμε πολλές επιτυχίες στο Αίγιο!»

Ο 30χρονος επιθετικός στις πρώτες του δηλώσεις αρκέστηκε να πει: «Επέλεξα τον Παναιγιάλειο για να συνεχίσω την καριέρα μου διότι γνωρίζω ότι είναι ένας Σύλλογος με ιστορία αλλά και πολύ οργανωμένος, κάτι που είναι πολύ δύσκολο να βρεις σήμερα στην Ελλάδα. Για να πω την αλήθεια δεν είχα στόχο να αγωνιστώ και πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα, όμως ο τρόπος που με πλησίασαν οι άνθρωποι τής διοίκησης με έκανε να αλλάξω γνώμη και να έρθω στο Αίγιο. Από την πλευρά μου, θέλω να διαβεβαιώσω τόσο αυτούς που με εμπιστεύτηκαν όσο και τους φιλάθλους ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε όλοι μαζί να «γευτούμε» πολλές επιτυχίες!».
 

* Στην εξόφληση όλων των ποδοσφαιριστών που συμμετείχαν στην περσινή αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα τού Παναιγιαλείου προχώρησε χθες η ΠΑΕ Π.Γ.Σ
Με τη συνέπεια που την διακρίνει, η «Μελανόλευκη» ΠΑΕ κάλυψε και την τελευταία μισθοδοσία τού ποδοσφαιρικού τιμ της περσινής επιτυχημένης σαιζόν, κάνοντας –ταυτόχρονα- έναν προγραμματισμό για τις φετινές υποχρεώσεις της.



Blog hits