Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΣΤΟ "ΚΑΣΤΡΟ" ΜΕ ΒΥΖΑΝΤΑ

Το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας είναι γεγονός, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League. ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - Βύζας Μεγάρων την Κυριακή 06/10 & ώρα 16:00. Πέρασαν αρκετά χρόνια για να δει ο φίλαθλος κόσμος της Αιγιάλειας τη ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ να αγωνίζεται στη Β' Εθνική, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου & είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι. Οι μεγαλύτεροι ηλικιακά έχουν ευτυχήσει να δουν τον Π.Γ.Σ σ' αυτή την κατηγορία, δεκαετίες 60' 70' 80΄& στα τέλη του 90'. Πραγματικός πόλεμος, δύσκολο πρωτάθλημα που το πάθος & η δύναμη είναι τα κυρίαρχα στοιχεία των αγώνων. Το πρώτο μας παιχνίδι στο Μενίδι είναι μια ένδειξη, παλέψαμε & πήραμε το τρίποντο. Μπορεί στο συγκεκριμένο ματς να μην παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, μπορεί να είχαμε 2 απουσίες βασικών παικτών Γκούμα - Ρεκλείτη, αλλά όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν έδωσαν αυτό που μπορούσαν μέσα στο γήπεδο & δικαιώθηκαν στο τέλος. 

Επιλέξαμε φωτογραφία από αγώνα του Π.Γ.Σ,  δεκαετία  80' στο "κάστρο" μας, τότε δεν υπήρχε χορτάρι, αλλά οι ΜΑΥΡΟΙ παίκτες όργωναν το γήπεδο & στο Αίγιο δεν περνούσε αντίπαλος. Αυτή η παράδοση θέλουμε να συνεχιστεί, η έδρα μας να έχει τον πρώτο λόγο & αυτό δεν αφορά μόνο τους ποδοσφαιριστές, αλλά & τον φίλαθλο κόσμο της Αιγιάλειας. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή, η Κυριακή είναι αφιερωμένη στον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ, ανεβαίνουμε γήπεδο μικροί - μεγάλοι, να δούμε το καμάρι μας.


ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ

* (Σήμερα Παγκόσμια Ημέρα Ζώων...  & τα τετράποδα στις εξέδρες!!!)

ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ...


Η ΠΑΕ ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για τα εντός έδρας παιχνίδια:
* 10 ευρώ (γενική είσοδος) για όλες τις Θύρες του Σταδίου. Μοναδική εξαίρεση οι θέσεις στην εξέδρα των επισήμων, όπου το εισιτήριο θα τιμάται 15 ευρώ. 
*  5 ευρώ η είσοδος για Γυναίκες, Στρατιώτες, Φοιτητές & Μαθητές Λυκείου.
* ΔΩΡΕΑΝ είσοδος για μαθητές Δημοτικών Σχολείων & Γυμνασίων.

ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ  90 ΛΕΠΤΑ
  

Blog hits