Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ: ΜΑΓΟΥΛΑ & ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑΣ

Η ολοκλήρωση των τριών πρώτων αγώνων στο πρωτάθλημα βρίσκει τη ΜΑΥΡΗ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με απόλυτο νικών. Βαδίζοντας στην 4η αγωνιστική αντιμετωπίζουμε στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου τον Αστέρα Μαγούλας την Κυριακή 20/10 & ώρα 16:00. Ένα γεγονός άξιο αναφοράς λόγου είναι ο διαιτητής που θα σφυρίξει το ματς, είναι ο παλιός γνώριμος κ. Μπαλατσούκας

Εμείς θυμόμαστε τρία παιχνίδια που ο άρχοντας παρέα με τους βοηθούς του μας έσφαξαν κανονικότατα, Παναργειακό - Σαλαμίνα εντός & Παναιτωλικό εκτός. Πέρασε ο καιρός, άλλαξαν τα πράγματα, παίζουμε Football League & ελπίζουμε ότι στον Κυριακάτικο αγώνα θα έχουμε μια διαιτησία μοιρασμένη. Μην ξαναδούμε απλόχερα το μοίρασμα κίτρινων - κόκκινων καρτών για αποδεκατισμό των ΜΑΥΡΩΝ, ανάποδα σφυρίγματα, εκνευρισμό σε παίκτες & κόσμο. 

Δεν ξεχνάμε το βαρύ χρηματικό πρόστιμο που επιβλήθηκε στην ομάδα μας για τα συνθήματα κατά του κ. Μπαλατσούκα & των βοηθών του. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο αντίπαλος έχει μια ισοπαλία με Πατραικό & 2 ήττες από Ολ. Βόλου - Πανηλειακό. Θέλει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, επιθυμεί θετικό αποτέλεσμα στο Αίγιο. 
Η ΜΑΥΡΗ έχοντας καλή ψυχολογία με το 3 στα 3 θα ψάξει το τρίποντο βασιζόμενη στο πειθαρχημένο σύνολο που είδαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Υπομονή & καθαρό μυαλό χρειάζεται, αποβάλουμε το άγχος που είναι κακός σύμβουλος. 

Ο κόσμος της ΜΑΥΡΗΣ οφείλει να είναι δίπλα στη μεγάλη προσπάθεια που πραγματοποιεί η ομάδα, αποφεύγουμε τα συνθήματα κατά του διαιτητή & τη ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο. Τα πρόστιμα είναι μεγάλα & στη γωνία παραμονεύουν τα κοράκια.

 


* Ο Punisher επιστρέφει

Ο Σβούρας εκτός αποστολής












ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ...



Blog hits