Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

"ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ" ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΤ(Α) ΜΑΓΟΥΛΑ!

Η ΜΑΥΡΗ έκανε καρέ στις νίκες αφού επικράτησε 1-0 του Α. Μαγούλας στο χθεσινό παιχνίδι. Στα τέσσερα ματς που έχουμε δώσει έχουμε ισάριθμες νίκες με 6 γκολ υπέρ, ενώ στην άμυνα κρατάμε το μηδέν. Όλα ξεκινούν από την αμυντική λειτουργία της ομάδας μας που είναι αξιοθαύμαστη. 

Χτες η "κολόνα" της άμυνάς μας, ο Ιωάννου ανέλαβε & έναν επιπλέον ρόλο, να βάλει το μπαλάκι & να δώσει το τρίποντο. Εκτέλεση κόρνερ από τον Παπαχρήστο, πριν συμπληρωθεί το πρώτο 5λεπτο & ο Ιωάννου με σουτ μέσα από την περιοχή τινάζει τα δίχτυα, σκορπώντας τον ενθουσιασμό σε ΜΑΥΡΟΥΣ παίκτες - φιλάθλους. 

Στο Α' ημίχρονο ο Π.Γ.Σ παίζοντας ωραία μπάλα, πίεσε τον αντίπαλο & για δεύτερο γκολ, αλλά στις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν με κύριο εκφραστή τον Leo, δεν καταφέραμε να πάρουμε αέρα 2 γκολ. Στο Β' μέρος η εικόνα ήταν διαφορετική, ο αντίπαλος προσπάθησε να βγάλει ευκαιρίες & να ισοφαρίσει, πήρε μέτρα στο γήπεδο, έχοντας όμως μια ευκαιρία - σουτ στο δοκάρι στις καθυστερήσεις. Η ΜΑΥΡΗ είχε πρώτο μέλημα τη σφιχτή αμυντική λειτουργία, θέλαμε να κρατήσουμε το γκολ, επιθετικά δε φανήκαμε ιδιαίτερα. Τέλος καλό, όλα καλά & το τρίποντο στο σακούλι.

 


* Δυναμική παρουσία των ΜΑΥΡΩΝ στις κερκίδες...

2.500 - 3.000 κόσμος.



 


* Ο Ιωάννου το κάρφωσε

& πανηγύρια τρελά στον πάγκο.


 



* Αγκαλιά Wenger - Ιωάννου.



 




* Μάχες στο χορτάρι...






 



* Τα τσιμέντα "καίνε"...



 

* Πριόνας: "Το παράδειγμα του Π.Γ.Σ δείχνει πως φτιάχνεται μια πολύ καλή ομάδα. Σήμερα είδα άλλα αποδυτήρια, μια Διοίκηση που είναι δίπλα στην ομάδα, προπονητή & παίκτες που είναι για τρίτη χρονιά μαζί κι έναν υπέροχο κόσμο. Μπράβο στον κόσμο κι εμένα προσωπικά δε με πειράζει καθόλου να χάνω με τέτοιο κόσμο στο γήπεδο".

 



* Οι Μάγκες με τα Μαύρα
τα δίνουν όλα στο χορτάρι...



 


* ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ
    ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ

Blog hits