Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ & ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΑΝΟΥΣΟΣ!

Απ' όλα έχει ο μπαξές στο Κυριακάτικο ματς που θα δώσει η ΜΑΥΡΗ στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου. ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - Καλλιθέα την Κυριακή 27/10 & ώρα 15:00. Παιχνίδι ντέρμπι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον & όλα τα βλέμματα είναι στραμένα στο "κάστρο" μας. Ο αντίπαλος, μια ομάδα με έμπειρους παίκτες & καλό σύνολο, θεωρείται από πολλούς φαβορί για την πρώτη 4άδα. Έχει 6 βαθμούς, με μια νίκη & τρεις ισοπαλίες. 

Εμείς με το 4 στα 4 (που είναι δικό μας ρεκόρ στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής), θα παλέψουμε να κάμψουμε την αντίσταση του αντιπάλου, μια ομάδα που δεν έχει γνωρίσει την ήττα. Δύσκολο το έργο μας, αλλά η προσπάθεια είναι σίγουρο ότι θα γίνει από τους ΜΑΥΡΟΥΣ μας. Εκτός αποστολής οι: Brain - Σβούρας λόγω τραυματισμών. 


Πριν μια βδομάδα στο Αίγιο ήρθε διαιτητής ο Μπαλατσούκας, τώρα είναι η σειρά του Ανούσου!!! Άλλος ένας γνωστός που είναι στη "μαύρη λίστα" μας. Δεν ξεχνάμε τι είχε κάνει ο Ανούσος στον αγώνα Μεσσηνιακός - Π.Γ.Σ πριν 5 χρόνια. Βέβαια ούτε ο ίδιος θα το έχει ξεχάσει, γι' αυτό την Κυριακή να παίξει τον αγώνα με βάση αυτά που βλέπει, όχι στα πισώπλατα μαχαιρώματα του παρελθόντος. Ο κόσμος της ΜΑΥΡΗΣ που θα ανηφορίσει στο γήπεδο θα δώσει τη βοήθεια στην ομάδα μας, να έχουμε υπομονή & ελπίζουμε στο καλύτερο.

 


* Τσιμέντα & καθίσματα
   ετοιμάζονται 
για τη μεγάλη μάχη...





* ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΜΑΥΡΗ ΑΛΚΟΟΛ ROCK&ROLL


Bianconeri Club  
 

Blog hits