Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ

Ο Π.Γ.Σ είναι εδώ, δυνατότερος από ποτέ & κάθε Κυριακή δείχνει τι μπορεί να κάνει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Football League. Μπορεί στο χθεσινό ματς με την Καλλιθέα να μην καταφέραμε το 5 στα 5, το ισόπαλο αποτέλεσμα 1-1 δε μας χαλάει καθόλου. Από τη μια οι ΜΑΥΡΟΙ μας στο χορτάρι ήταν παλικάρια, πάλεψαν σ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, έδωσαν ότι μπορούσαν. 

Από την άλλη το μεγάλο κέρδος είναι ο κόσμος της ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ που έχει αρχίσει να δείχνει τα δόντια του. Γνωρίζοντας την υγιή προσπάθεια που κάνει η Διοίκηση τα τελευταία 2 χρόνια, ανηφορίζει στο γήπεδο & στηρίζει την ομάδα, βλέποντας τους ΜΑΥΡΟΥΣ παίκτες να ιδρώνουν τη φανέλα, αυτό είναι το πιο βασικό & από το ίδιο το αποτέλεσμα. 3.500 περίπου κόσμος παρακολούθησε τον αγώνα.


Η συσπείρωση του κόσμου της Αιγιάλειας είναι το όπλο μας & για τη συνέχεια. Ο δρόμος είναι μακρύς, θα έχουμε δυσκολίες, αλλά η συνεχής παρουσία όλων μας γύρω από την ομάδα είναι αναγκαία, προστατεύουμε τον Π.Γ.Σ & τον σπρώχνουμε μπροστά.

Στο χθεσινό ντέρμπι ξεκινήσαμε δυνατά, είχαμε διπλή ευκαιρία με Φλίγκο(λ) & Μαχητή να πάρουμε προβάδισμα στο σκορ, δεν έκατσε. Με τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου ήρθε το γκολ, σέντρα του Παπαχρήστου ο Leo βρίσκει στόχο, ιδανικό πλασέ & η μπάλα στο "Γ" της αντίπαλης εστίας. Ο αντίπαλος το μόνο που έκανε σ΄όλο την αγώνα ήταν να δημιουργήσει μια ευκαιρία & να βγάλει 1 γκολ. Εμείς δείξαμε καλή εικόνα σ' όλο το 90λεπτο, στο Β' ημίχρονο είχαμε την πρωτοβουλία, μπήκαμε αποφασιστικά, αυξήσαμε την πίεση ψάξαμε για το γκολ της νίκης. Μεγάλη στιγμή στο 90' να πάρουμε το τρίποντο, σέντρα του Kill Bill ο Αλεξάνδροβιτς με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι, ατυχία...

 


* ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΜΑ



 
  


* Η ΔΥΤΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑ... 




 



* Το γκολ έρχεται...
 



* ΓΚΟΛΑΡΑ LEO
 (το πρώτο του φετινό)



 





* ΔΥΝΑΤΕΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ



 
 




* ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ

 







* ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΥΡΟΙ
 

Blog hits