Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

Συμπληρώνονται οι 10 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος & ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ταξιδεύει στον Πύργο αντιμετωπίζοντας την τοπική ομάδα, την Δευτέρα 02/12 & ώρα 18:00. Στους δυο τελευταίους αγώνες είδαμε τους ΜΑΥΡΟΥΣ μας στο χορτάρι να έχουν νευρικότητα, να μην τους βγαίνει το παιχνίδι, δε βρήκαν λύση να ξεκλειδώσουν τις αντίπαλες άμυνες. 

Καταγράψαμε μόλις δυο ευκαιρίες σε δυο παιχνίδια, δεν είναι καλός απολογισμός & καλούμαστε να ισορροπήσουμε, να έχουμε το καθαρό μυαλό που χρειάζεται & όλα θα πάνε καλά. Διορθώνεις τα κακώς κείμενα & εμφανίζεσαι πιο δυνατός στο επόμενο ματς. Δύσκολος ο αγώνας στον Πύργο, το παιχνίδι θα πάει καθαρά στη δύναμη, βροχές - καταιγίδες θα κάνουν όπως προβλέπεται, την εμφάνισή στους. Στο λασπωμένο τερέν βγάζουμε ψυχή & διεκδικούμε το καλύτερο. 

Παλεύουμε 90', φυσική κατάσταση υπάρχει άφθονη, κάτι που έχει φανεί σ΄όλα μας τα παιχνίδια μέχρι τώρα. Το ζητούμενο είναι να έχουμε την ηρεμία που χρειάζεται, βρίσκουμε τα πατήματά μας & τη λύση στην επιθετική δυστοκία. Από τη μάχη του Πύργου απουσιάζουν οι: Punisher - Σβούρας, ενώ αμφίβολος είναι ο Φλίγκο(λ) που τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση. Το ματς της Δευτέρας είναι & τηλεοπτικό (ΟΤΕ 4) & ώρα 18:00.

FORZA ΜΑΥΡΗ

Blog hits