Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΜΠΟΡΟΥΣΕ & ΝΙΚΗ...

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ - ΜΑΥΡΗ 1-1, ένα θετικό αποτέλεσμα που βοηθάει στον ψυχολογικό τομέα, αλλά & βαθμολογικά. Στα εκτός έδρας παιχνίδια το να μπορείς να αποσπάσεις τον πόντο της ισοπαλίας είναι πολύ ικανοποιητικό. Βάση εικόνας όμως στο χθεσινό ματς θα μπορούσαμε να πάρουμε το τρίποντο. Στην πρώτη μας επίθεση ευτυχήσαμε να ανοίξουμε το σκορ, σέντρα ακριβείας του Kill Bill, κεφαλιά του Φλίγκο(λ), η μπάλα στο μπακλαβωτό. 

Ο αντίπαλος αντέδρασε άμεσα & στην πρώτη οργανωμένη του επίθεση ισοφαρίζει. Ο Πανηλειακός σ' όλο το 90λεπτο εκτός από το γκολ έκανε άλλη μια ευκαιρία, σε τετ-α-τετ αντιπάλου ο Ανδρούτσος έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ. Η ΜΑΥΡΗ πατούσε καλά στο γήπεδο, έπαιξε για τη νίκη. Σουτ του Σάνδρα από τα 30 μέτρα η μπάλα μόλις άουτ. 

Επίσης τα σουτ των Αλεξάνδροβιτς - Brain - Leo - Kill Bill στο Β' ημίχρονο δεν κατέληξαν στα δίχτυα & ο ένας βαθμός ήταν αυτό που πήραμε τελικά. Αν στην τελική προσπάθεια είμασταν πιο προσεκτικοί ή αν σπάγαμε τη μπάλα σε ξεμαρκάριστο ΜΑΥΡΟ που ήταν σε ευνοικότερη θέση, ίσως να παίρναμε τη νίκη. Στο ποδόσφαιρο όμως δεν υπάρχει το αν, ο αγώνας τελειώνει & δεν ξαναγυρίζει πίσω. Οι ΜΑΥΡΟΙ πάλεψαν σ' όλο τον αγώνα, κυνήγησαν το τρίποντο & το διεκδίκησαν μέχρι τέλους. Δουλεύουμε τα τελειώματα των φάσεων & προχωράμε παρακάτω. 

Επόμενο παιχνίδι πάλι εκτός έδρας στα Ψαχνά με αντίπαλο τον Ηρακλή, την Δευτέρα 09/12 & ώρα 18:00.

Blog hits