Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΣΒΟΥΡΑΣ - ΙΩΑΝΝΟΥ & ΤΡΙΠΟΝΤΟ

Τη νίκη θέλαμε στο ματς με την Γλυφάδα & ήρθε με σκορ 2-1. Δύο κεφαλιές από τους Σβούρα & Ιωάννου μας χάρισαν τους 3 πολύτιμους βαθμούς & όλοι ελπίζουμε ότι θα μπουν οι βάσεις για ακόμα καλύτερα πράγματα. Η συνέχεια ανήκει στους ΜΑΥΡΟΥΣ παίκτες μας. 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις Wenger μετά τον αγώνα: 
"Μπορούμε να πούμε ότι είμαστε ευχαριστημένοι μόνο από το αποτέλεσμα και όχι από την εμφάνιση. Το θέμα της ομάδας είναι ψυχολογικό. Είναι ξεκάθαρο. Αυτό δεν είναι εύκολο να φτιαχτεί, αλλά θα γίνει. Εάν θα φτιαχτεί τότε θα είναι για μια ζωή. Μη νομίζετε ότι προσπαθώ να βγω από την όποια ευθύνη αγωνιστική υπάρχει. Μία ομάδα που στην αρχή του πρωταθλήματος είχε αρχή και τέλος, τώρα τα στοιχεία αυτά έχουν κάνει ‘βούτα’. Για μένα γνωρίζω ότι έχει γυρίσει αντίστροφα το κλίμα. 

Φυσιολογικό. Θα παλέψουμε. Δεν είμαστε στο πουθενά. Κάπου είμαστε. Το θέμα είναι ότι κάτι χάλασε στην ομάδα. Θα προσπαθήσω να το βρω, όσο καιρό είμαι στην ομάδα. Όμως μη τα μηδενίζουμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Θα μπορούσε το σκορ να είναι μεγαλύτερο. Πρέπει άμεσα να βρούμε το ψυχολογικό πρόβλημα και γιατί το έχει, ενώ ένα ποσοστό είναι και το αγωνιστικό θέμα. Τα καινούργια παιδιά βρήκαν την ομάδα σε μία άσχημη περίοδο. Θέλουν χρόνο. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για τη σημερινή του παρουσία στο γήπεδο. Είναι φυσιολογικό να διαμαρτύρεται και έχει τα δίκια του. Το στοίχημα που έχουμε να κερδίσουμε είναι να ανατρέψεις την κατάσταση"

Photo: "Nansy Deligianni"

Επόμενος  αγώνας στο Δημοτικό Στάδιο Μαγούλας με αντίπαλο την τοπική ομάδα, την Κυριακή 26/01.

Blog hits