Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Ο ΕΞΟΡ(Κ)ΙΣΜΕΝΟΣ ΤΑΚΑΡΟΣ

ΤΑΚΑΡΕ ΨΥΧΑΡΑ-ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΑΡΑ!
Όχι μη νομίσετε ότι πρόκειται να κάνουμε κάποιου είδουs αφιέρωμα για την προσφορά του «ΤΑΚΑΡΟΥ» στην ΜΑΥΡΗ. Δεν το κάνουμε όχι γιατί δεν το αξίζει... αλλά επειδή θεωρούμε ότι <<δέν έχει φύγει>> ποτέ & ας αποτελεί πια ''ξένο σώμα'' από την ΜΑΥΡΗ με την λύση του συμβολαίου του πριν λίγες μέρες. Στην οικογένεια του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ ο ποδοσφαιριστής ''σημαία'' & αρχηγός της τα τελευταία χρόνια, αριθμεί πάνω από 11 συναπτές σεζόν (με ένα μικρό διάλειμμα 4 μηνών προπόνησης στον Πύργο). Είμασταν νιοί & γεράσαμε μαζί του, συνέδεσε το όνομα του σε πολλές δύσκολες στιγμές των περιόδων που αγωνίστηκε & είχε καθοριστικό ρόλο στις 2 συνεχόμενες ανόδους τα προηγούμενα 2 χρόνια. Παιδί - Παλικάρι χωρίς να μιλάει πολύ, μετρημένος στα λόγια & πάντα πιστός υπηρέτης της ασπρόμαυρης φανέλας. 

Εξ ου & το προσωνύμιο «ΤΑΚΑΡΟΣ» που είχε αποκτήσει απο τον κόσμο της ΜΑΥΡΗΣ για το πείσμα την αγωνιστικότητα & τον τσαμπουκά που είχε όποτε αγωνιζόταν. Τι μπορεί να πεί κανείς για αυτό το παιδί; Χωρίς να έχουμε μιλήσει μαζί του & χωρίς να ξέρουμε τι σκέφτεται & πώς νιώθει μετά την λύση του συμβολαίου του, απλώς εκφράζουμε με αυτά τα λόγια την συμπαράσταση μας & ταυτόχρονα την πικρία της φυγής & τέλος τις απορίες μας, με τον τρόπο όπου αποχώρησε από την ομάδα τόσο αναπάντεχα & άδοξα. Δεν άξιζε στον ''αρχηγό'' μας τέτοιο τέλος μεσούσης της περιόδου & αυτό μας κάνει να έχουμε πολλές ενστάσεις - απορίες για το γαμώτο & το γιατί. Τι συνέβει & ''πλήρωσε'' με αυτό το άσχημο νόμισμα την αγωνιστική πληγή της ΜΑΥΡΗΣ

Ο Πρόεδρος πρίν λίγες μέρες μετά τον αγώνα με τον Αχαρναικό στο Αίγιο, είχε κάνει λόγο δημόσια για ''Αχάριστους & τσφλικάδες'' χωρίς όμως να ονοματίσει & να δώσει τις εξηγήσεις όπως όφειλε καθαρά & ξάστερα. Σε αυτό το κομμάτι φυσικά, πολλή μεγάλη ευθύνη έχουν & όλοι αυτοί οι αθλητικογράφοι/δημοσιογράφοι που ασχολούνται με τα της ομάδας, όπου δεν δημοσιοποίησαν σε κανένα μέσο (εκτός Αιγίου - μπορεί & εντός) όπως & όφειλαν το θέμα & την απάντηση του σε όλο αυτό. Ούτε καν ερώτηση δεν ξέρουμε άν έχουν κάνει κιόλας. Εμείς ρωτάμε ευθέως: Ποιός η ποιοί ήταν η είναι η πληγή/ές της ομάδας κύριε Πρόεδρε ονομαστικά Και μη μας το ρίξετε στο πειθαρχικό μιας προπόνησης η ενός τάκλιν η μιας μικροπαρεξήγησης με κάποιον ποδοσφαιριστή όπου συμβαίνουν ανά δεκάδες αυτά σε όλες τις ομάδες. Είπατε ότι ''θα το δούμε σύντομα'', μέχρι να το δούμε όμως γιατί ο καθένας το βλέπει με τα δικά του τα μάτια & το δικό του σκεπτικό, καλό είναι να βγείτε ως Πρόεδρος της ΠΑΕ & να το ξεκαθαρίσετε. Η αποχώρηση του Τάκη δεν είναι ούτε απλή ούτε συνηθισμένη για να περάσει στα ''ψιλά'', αλλά ούτε & με μια τυπική ανακοίνωση δυόμιση γραμμών. Δεν είναι ωραίο ούτε & σωστό για αυτόν τον παίκτη που τίμησε τη φανέλα, να υπάρχει & να κυκλοφορεί στον "αέρα" & ''στα δρομάκια του Αιγίου'' ότι ήταν ο φταίχτης - συμμορίτης & ο κακός τράγος της όλης υπόθεσης. Και ούτε να μπεί στα συρτάρια & στο αρχείο όλο αυτό, γιατί πολύ απλά δεν είναι πρέπον. 

Coach, η ιδιαίτερη περίπτωση του Τάκη δεν κολλάει σε πειθαρχικό με το ίδιο ζύγι όπως με τον Ραχίμ - Ριζογιάννη & Φλίγκο. Δεν το λέμε αυτό επειδή είναι Αιγιώτης, αλλά επειδή ήταν στην ομάδα πολλά χρόνια πρίν έρθεις εσύ, χωρίς να έχει δημιουργήσει προβλήματα, με την προσφορά & το ήθος του να είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο. Άν έχεις την εντύπωση ότι αυτός ήταν ο κύριος υπεύθυνος της αγωνιστικής κατρακύλας, βγές & πές το ανοιχτά. Όχι να μασάμε τα λόγια μας, έτσι κάνουν οι προπονητές που σέβονται τον εαυτό τους & τους παίκτες που συνεργάζονται καθημερινά.

Η άποψη μας είναι σταράτη & κρυστάλλινη:  
«ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ»...  
& ο «ΤΑΚΑΡΟΣ» ήταν & είναι σημαία!

* Και είναι & πάνω από πρόσωπα!
 
*  «ΤΑΚΑΡΕ», καλή προπόνηση στον Ατρόμητο
 
* Ελπίζουμε σε ένα 5% πιθανότητα για εξηγήσεις

* Ο καιρός γαρ εγγύς

Η «Εξορ(γ)ισμένη συμμορία»
panaigialeiosfans.gr

Blog hits