Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΜΑΤΣΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ προετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι που έχει μπροστά του σε 3 μέρες. Καλλιθέα - ΜΑΥΡΗ την Κυριακή 02/02 & ώρα 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας. Ο αγώνας είναι & τηλεοπτικός (ΟΤΕ TV 4). Βαδίζοντας προς την 18η αγωνιστική κάθε ματς που δίνεις δεν ξανάρχεται, 9 αγωνιστικές απομένουν μέχρι τη λήξη. Κάθε βαθμός & πολύ περισσότερο κάθε νίκη που κατακτάς είναι πολύτιμη, σε πάει ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο της τετράδας.

Ο σύνδεσμος Bianconeri οργανώνει εκδρομή για το Κυριακάτικο παιχνίδι. Το κόστος μετακίνησης είναι 10 ευρώ (χωρίς το εισιτήριο του αγώνα). Για δηλώσεις συμμετοχής ο σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός Πέμπτη - Παρασκευή 8-9μμ & οι κρατήσεις γίνονται μόνο με προκαταβολή των χρημάτων. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2691-500-484 (στα ωράρια λειτουργίας).

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο αντίπαλος είναι μια πολύ καλή ομάδα, που εξ' αρχής έχει βάλει στόχο τα 4 ψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας. Προέρχεται από ήττα στον Πύργο & είναι γεγονός ότι τις τελευταίες αγωνιστικές έχει κάμψη στην απόδοσή της & κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα. Αυτό από μόνο του την κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη στο μεταξύ μας ματς. Στην έδρα της έχει 4 νίκες - 3 ισοπαλίες - 1 ήττα. Η Καλλιθέα βρίσκεται ένα πόντο πίσω μας, θέλει τη νίκη, αλλά οι ΜΑΥΡΟΙ παίκτες μας δε θα κάνουν το χατήρι στον αντίπαλο. 

Η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ μετασχηματισμένη κατά πολύ, σε ότι έχει να κάνει με το ρόστερ & έχοντας οδηγό το νικηφόρο ματς στη Μαγούλα, θα διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα, που θα μας έχει κοντά στις πρώτες θέσεις. Έχουμε & τον ερχομό στο Αίγιο άλλων 3 ποδοσφαιριστών, ο λόγος για τους: Ατματζίδης (επιθετικός) - Μανδύλης (μπακ) - Καλλιακμάνης (τερματοφύλακας) & οι χειμερινές μεταγραφές φτάνουν στις 10. Σ' ένα παιχνίδι - ντέρμπι όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά, ο ικανότερος - αποτελεσματικότερος & ίσως ο πιο τυχερός έχει τις περισσότερες ελπίδες. Τέτοια ματς κρίνονται στη δύναμη & στις λεπτομέρειες, γιατί συνήθως δε βγαίνουν πολλές ευκαιρίες από τις ομάδες. Ελπίζουμε στο θετικό αποτέλεσμα, όλοι προσδοκούμε & αυτή την Κυριακή να χαμογελάσουμε.

ΜΑΥΡΗ ΔΥΝΑΤΑ...

Blog hits