Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΣΤΑ ΣΑΛΩΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΑΡΝΙΑ...

Ακούγοντας το παραδοσιακό τραγούδι: "Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά, Μαρία Πενταγιώτισσα" κατάλαβα ότι είναι δυνατό κομμάτι. Καλό είναι που στη Φωκίδα οι άνθρωποι διατηρούν τις παραδόσεις, αλλά το καλύτερο είναι το τρίποντο της ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ στην Άμφισσα. Στο χθεσινό παιχνίδι ψάχναμε τον βαθμό ή τους βαθμούς που χάσαμε στο προηγούμενο ματς & πετύχαμε το καλύτερο, νίκη με σκορ 1-0, που μας φέρνει στην 4η θέση της βαθμολογίας. 

Πρώτο μέλημα & των 2 ομάδων ήταν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα & σταδιακά να ψάξουν το γκολ. Κλασικές ευκαιρίες δεν υπήρξαν, ο Φωκικός έκανε 2-3 καλές ευκαιρίες, αλλά όλα τα σουτ σταμάτησαν στον Ανδρούτσο. Εμείς από τη μεριά μας στο Α' μέρος απειλήσαμε με σουτ των: Ατματζίδη - Ουρτάδο, αλλά δε βρήκαμε στόχο. 


Στο Β' ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα & παίζοντας έξυπνα περιορίσαμε τον αντίπαλο, βγαίνοντας με αξιώσεις στην επίθεση. Δύο ευκαιρίες με κύριο εκφραστή τον Ατματζίδη δεν είχαν ευτυχή κατάληξη, αλλά μετά από πάσα του Κοιλιάρα στον Χρυσοφάκη & το άψογο τελείωμα του τελευταίου, μας έδωσε το μεγάλο τρίποντο. Η χρυσή αλλαγή, ο σκόρερ Χρυσοφάκης με ωραία ενέργεια & διαγώνιο σουτ δίνει στη ΜΑΥΡΗ το διπλό.

Επόμενο μεγάλο παιχνίδι: ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - Παναχαική 2005, την Δευτέρα 24/02 & ώρα 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ... 


Blog hits