Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΛΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ...

Η ώρα του αγώνα με τους γείτονες ζυγώνει & όλοι οι ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΙ, απανταχού της γης, έχουν αρχίσει να τραγουδούν για τη ΜΑΥΡΗ καψούρα. ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ - Παναχαική 2005 στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, την Δευτέρα 24/02 & ώρα 18:00. Υπάρχει & τηλεοπτική κάλυψη (ΟΤΕ 4)

ΑΙΓΙΑΡΑ ΛΙΩΣΕ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Ο αντίπαλος βρίσκεται 2 πόντους πίσω μας, θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα, αλλά στο "κάστρο" μας δεν έχει καμία τύχη. Εμείς θέλουμε τη νίκη, όχι μόνο για να κρατηθούμε στα ψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας, αλλά & για πιο σημαντικούς λόγους. Ήρθε η ώρα να σταματήσουν οι ψίθυροι - κακές γλώσσες για κάποια παιχνίδια που έχουμε δώσει με τους γείτονες στο παρελθόν. Επίσης το ματς του πρώτου γύρου στην Πάτρα ήταν μια κάκιστη ανάμνηση, μια από τις αιτίες στο να χαθεί η ισορροπία στο ποδοσφαιρικό τμήμα & επιβάλλεται να σβήσει από τη μνήμη μας. 


Οι ΜΑΥΡΟΙ παίκτες καλούνται στο χορτάρι όχι μόνο να παλέψουν, αλλά να ματώσουν. Όλα είναι στα πόδια τους, αποδεικνύοντας ότι είναι καλύτεροι & ανώτεροι του αντιπάλου. Κάνουμε το παιχνίδι μας, έχοντας το καθαρό μυαλό να τελειώσουμε τις φάσεις. Προσοχή σε ενδεχόμενο νταηλίκι - μανούρα του αντιπάλου, δεν τσιμπάμε, παίζουμε & νικάμε. 

Η ΜΑΥΡΗ ΨΥΧΗ & το BLACK D.N.A. είναι δύο βασικοί παράγοντες που οδηγούν στην επιτυχία.
  

ΜΑΥΡΟΙ...





Blog hits