Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!...Η ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ

Η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ πήρε το μαστίγιο, χτυπώντας ανελέητα τη γειτόνισσα Παναχαική 2005 & έκανε στο υποτιθέμενο ντέρμπι, ένα μεγάλο party. Στον χθεσινό αγώνα υπάρχει μια ΜΑΥΡΗ αλήθεια: ΓΚΟΛ εμείς - σέντρα οι Πατρινοί, το ευρύ σκορ 4-0 τα λέει όλα. Ξέρεις τι είναι να πηγαίνεις 4 φορές στη σέντρα & να νιώθεις πολύ τυχερός που δεν έκανες το συγκεκριμένο δρομολόγιο, άλλες τόσες φορές...
Στο πρώτο μισάωρο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο & οι 2 ομάδες έψαχναν τα πατήματά τους, σ' έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Πρώτο μέλημα ήταν η καλή αμυντική λειτουργία & σταδιακά κοιτάς να χτυπήσεις επιθετικά. Τα σουτ των Κοιλιάρα - Ουρτάδο σταμάτησαν πάνω στον αντίπαλο πορτιέρο, ενώ μερικά λεπτά πριν τελειώσει το Α' μέρος η ΜΑΥΡΗ μίλησε για τα καλά. 

Ο Kill Bill με άψογο σταμάτημα της μπάλας & με δεξί γεμάτο σουτ από 25 μέτρα περίπου, τινάζει τα δίχτυα, βάζει γκολάρα (το 6ο του στο πρωτάθλημα) & τα όργανα αρχίζουν. 

Στο Β' ημίχρονο υπήρχε μόνο η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ στο γήπεδο, ο αντίπαλος κατέρρευσε, απλά παρακολουθούσε. Μετά από σέντρα του Kill Bill ο Σβούρας αποφεύγει άψογα αντίπαλο αμυντικό & με δεξί σουτ μέσα από την περιοχή κάνει το 2-0. Ποιός είδε τον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ & δεν τον φοβήθηκε... Assist Χρυσοφάκη στον Ατματζίδη & το 3ο μπαλάκι είναι γεγονός. Η κερασόπιτα ήρθε από τον Ουρτάδο με κοντινό σουτ, μετά από πάσα - όνειρο του Κοιλιάρα & ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! 

Αξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι ο αγώνας ξεκίνησε με 45 λεπτά καθυστέρηση, οι ομάδες καταστολής την έπεσαν στους οπαδούς - φιλάθλους στα τσιμέντα, 1 ώρα πριν αρχίσει κανονικά το παιχνίδι & τα χημικά είχαν την τιμητική τους. 
Συγκλονιστικός ο κόσμος της ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ που έδωσε βροντερό παρών στο γήπεδο, αψηφώντας τον βροχερό καιρό & την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα. Οι ντόπες των Bianconeri στους ΜΑΥΡΟΥΣ παίκτες την τελευταία βδομάδα, η μηχανοκίνητη πορεία - συνοδεία της αποστολής του Π.Γ.Σ από φιλάθλους, είναι συγκινητικά & σημαντικά πράγματα. Τα καπνογόνα - το ντουμάνι, τα συνθήματα, έκαναν το χθεσινό party αξέχαστο.

 




* Το ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ αρχίζει...
   Η ΕΞΕΔΡΑ πλημμυρίζει...
   Γίνεται χαμός σε κάθε ΓΚΟΛ!




 


* Οι ΜΑΥΡΟΙ προχωρούν...
   Η Γειτόνισσα στο παγκάκι...


 

* Και μην ξεχάσεις Γειτόνισσα να αλλάξεις σεντόνια πριν    κοιμηθείς...

Ύπνος υγιής, καθαρός & χωρίς τύψεις!

 
* Αμερικανάκι: Βρε Γερμανίδα, ποιά είναι επιτέλους αυτή η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ στη Νότιο Ευρώπη, που κάνει σαματά;

Γερμανίδα: Στο ΑΙΓΙΟ (Ελλάδα) υπάρχει μια ομάδα & έχει μεγάλη ιστορία. Άκου τα φρέσκα νέα: KILL BILL (36') ΣΒΟΥΡΑΣ (47') ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ (74') ΟΥΡΤΑΔΟ (79').  

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!   ΕΛΕΟΣ... ΕΛΕΟΣ...



* ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΝΟΥΝ
ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ..
 

Η ΚΑΚΗ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ
ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ!
 
ΤΕΣΣΑΡΑ (4) ΤΕΣΣΑΡΑ
& ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ... 


 
* 25 ΦΛΕΒΑΡΗ 1927 - 25 ΦΛΕΒΑΡΗ 2014


87 ΧΡΟΝΙΑ...ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

EVVIVA ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ... 




   

Blog hits