Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ...

Η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ δεν σταματά πουθενά, πέρασε από τη δύσκολη έδρα του Ολ. Βόλου με σκορ 1-0. Υποχρέωσε τον αντίπαλο να κάνει στο σπίτι του την πρώτη ήττα & το τεράστιο τρίποντο που πετύχαμε μας δίνει φτερά για τη συνέχεια, 4 ντέρμπι ακολουθούν. 

Οι ΜΑΥΡΟΙ παίκτες δεν πτοήθηκαν από τη δυσκολία του συγκεκριμένου παιχνιδιού, οι 5-6 απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών δε φάνηκαν, ο αντίπαλος εγκλωβίστηκε στην πολύ καλή αμυντική μας λειτουργία. 

Η ΜΑΥΡΗ παίζοντας σοβαρά & πειθαρχημένα έκλεισε τους διαδρόμους & βγαίναμε έξυπνα & ταχύτατα στις αντεπιθέσεις. Ο Ολυμπιακός αναλώθηκε σε κάποια σουτ που δε βρήκαν στόχο ή σταματούσε ο Μπάλτι (1η συμμετοχή στο πρωτάθλημα). Ο αντίπαλος είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στις καθυστερήσεις, όταν σουτ έξω από την περιοχή βρήκε ευτυχώς το οριζόντιο δοκάρι. 

Εμείς από τη μεριά μας απειλήσαμε με σουτ των: Ατματζίδη - Leo - κοντού που δε βρήκαν δίχτυα & είχαμε δοκάρι ύστερα από λάθος διώξιμο αντιπάλου αμυντικού. Ένα τέταρτο πριν λήξει το ντέρμπι ο Brain χτύπησε με σουτ μέσα από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα στο "Γ". Χρυσό τρίποντο στην τσέπη μας & κοιτάμε τις 4 ματσάρες που ακολουθούν.
(Photo: onvolos.gr)

Αποθεωτική Αιγιώτικη υποδοχή στη ΜΑΥΡΗ αποστολή από τους Bianconeri & φιλάθλους, κάνοντας τη νύχτα της Κυριακής άκρως εορταστική.
(Video: aigialeiaspor.wordpress.com)


Επόμενος αγώνας: ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - Πανηλειακός τη Δευτέρα 10/03 στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ 2η ΘΕΣΗ & ΕΚΕΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ... 

Blog hits