Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΒΟΛΟ

Μεγάλο παιχνίδι περιμένει τον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ, ταξιδεύει για την πρωτεύουσα της Μαγνησίας τον Βόλο, αντιμετωπίζοντας τον τοπικό Ολυμπιακό. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 02/03 & ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Βόλου. Η μεγάλη νίκη μας την προηγούμενη αγωνιστική αποτελεί παρελθόν, πηγαίνουμε παρακάτω, κοιτώντας τον μεγάλο αντίπαλο που έχουμε μπροστά μας. 

Ο αντίπαλος είναι πρώτος στη βαθμολογία & εκεί θα τερματίσει, θεωρείται ίσως η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας & από πολλούς είναι το μεγάλο φαβορί για άνοδο. Έχει πλούσιο ρόστερ & έμπειρους ποδοσφαιριστές, ενώ στην έδρα του είναι πολύ δυνατός. Μετρά 9 νίκες & μόλις 2 ισοπαλίες, ενώ η λέξη ήττα δεν υπάρχει μέσα στο Βόλο. 

Η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ταξιδεύει ετοιμοπόλεμη & με ψυχολογία, αλλά σημαντικά λαβωμένη αφού μετρά πολλές απουσίες. 

Ανδρούτσος - Ουρτάδο - Kill Bill - Σταμόγιαννος - Κατσικοκέρης - Punisher είναι εκτός αποστολής λόγω καρτών ή τραυματισμών. Ένας αγώνας δε χάνεται ή κερδίζεται πριν ξεκινήσει, τίποτα δεν είναι δεδομένο. Η ΜΑΥΡΗ θα πάει να παλέψει, τα παιδιά που έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής & θα ξεκινήσουν στην ενδεκάδα, είναι άξιοι αντικαταστάτες δίνοντας το καλύτερο στο χορτάρι. Επιδιώκουμε να αποσπάσουμε βαθμό ή βαθμούς, το θετικό αποτέλεσμα αν έρθει καλώς να έρθει...

(Photo: Nansy Deligianni)


Blog hits