Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

ΑΙΓΙΑΡΑ ΕΧΩ ΜΕΘΥΣΕΙ...

Ο φίλαθλος κόσμος της Αιγιάλειας ζέστανε για τα καλά τις μηχανές του εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων της ΜΑΥΡΗΣ, πολυάριθμη παρουσία στο φιλικό ματς με Παναθηναικό, 5.000 - 6.000 κόσμος μέσα στον Ιούλιο... Η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ πάτησε χορτάρι για να παίξει μπάλα μετά από 3,5 μήνες περίπου. 

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, το μόνο που θα πούμε είναι ότι τα "παιδιά" του Μουράτ στάθηκαν καλά μέσα στο γήπεδο & δεν άφησαν τον μεγάλο αντίπαλο να βγάλει πολλές φάσεις. 

Οι ΜΑΥΡΟΙ παίκτες είναι στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας & η σκληρή δουλειά τους θα συνεχιστεί μέχρι να αρχίσει το κύπελλο & πρωτάθλημα. Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ βράβευσε τους: 

Αναστασίου - Berg - Σαραβάκο & Παπαβασιλείου, ενώ & τα παιδιά του ΕΚΑΜΕ εισήλθαν στο γήπεδο για να χαιρετήσουν & τις 2 ομάδες. 

Ο Π.Γ.Σ αγωνίστηκε με: Σταυριανός, (46' Μπάλτι, 73' Ανδρούτσος), Σπίνουλας, Μαχητής, (69' Σάνδρα), Ιωάννου, Άκπα, (87' Κοντός), Νάστος, Μωυσίδης, (58' Παπαδόπουλος), Kill Bill (58' Σβούρας), Άτμα, Κοιλιάρας (84' Στίκας), Κατσικοκέρης, (75' Σταμογιάννος).

 



* Χαιρετισμοί πριν τη σέντρα...



 
 




* ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ





* Τα παιδιά του ΕΚΑΜΕ φωτογραφίζονται με τους ΜΑΥΡΟΥΣ


 


* Οι κ. Μαντζώρος Θ. - Αναστασόπουλος Γ. βραβεύουν τον κ. Αναστασίου.



 




ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ




(Photos: Nansy Deligianni - Παπαναστασόπουλος Θ.)

Blog hits