Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ ΠΟΝΣΕ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ

Έμπειρο Αργεντίνο μεσοεπιθετικό απέκτησε ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ & ο λόγος για τον Σέρχιο Ντανιέλ Πόνσε. Πρόκειται για την 6η μεταγραφή, μετά την απόκτηση των: Σταυριανού - Σπίνουλα - Μπεκατώρου - Μπουτζίκου - Μωυσίδη. Θα δώσουμε κάποια στοιχεία για τον Αργεντίνο: 


Γεννημένος στις 9 Ιανουαρίου του 1984 στην πόλη Σαν Μαρτίν της Αργεντινής ο Σέρχιο Ντανιέλ Πόνσε – όπως είναι το πλήρες όνομά του – ξεκίνησε την επαγγελματική του διαδρομή στην Τσακαρίτα Τζούνιορς το 2004 & δύο χρόνια αργότερα καθιερώθηκε ως ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας καταγράφοντας 18 επίσημες συμμετοχές, όλες ως βασικός. Το καλοκαίρι του 2008 ήρθε στην Ελλάδα ως δανεικός για λογαριασμό του Πανθρακικού

Μετά από μια πολύ καλή σεζόν με 25 αγώνες & 2 γκολ επέστρεψε στην Τσακαρίτα, η οποία στο μεταξύ είχε κερδίσει την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία του Αργεντίνικου ποδοσφαίρου. Η σεζόν 2010-11 τον βρήκε στην Ντεπορτίβο Μορόν, ενώ την περίοδο 2011-12 επέστρεψε στη χώρα μας & στον Πανθρακικό. Με 24 επίσημα ματς & εξαιρετική παρουσία ήταν από τους πρωτεργάτες της ανόδου της ομάδας της Κομοτηνής στη Super League. Επίσης αγωνίστηκε στην Λάρισα & στον Ολ. Βόλου. 

Πιστεύουμε ότι ο "Ντάνι" θα κερδίσει τις καρδιές όλων μας, όχι μόνο για την ποδοσφαιρική αξία του, αλλά & για τον χαρακτήρα του.

Blog hits