Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΦΙΛΙΚΑ - ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ & ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΣΕΝΤΡΑ

Κόψανε τη μπάλα για να "φτιάξει" το ποδόσφαιρο & να εξαλειφθεί η βία. Έτσι αποφάσισε η ΕΠΟ για να διορθώσει τα κακώς κείμενα & μας έπεισε όλους. "Κόκκινοι" & "Κίτρινοι" κονταροχτυπιούνται μπροστά στην TV, συνεντεύξεις - ανακοινώσεις, για να αποδείξουν τι; Από τη στιγμή που το ποδόσφαιρο έγινε επαγγελματικό, η διαφθορά δίνει & παίρνει. 

Η αναφορά σε στημένα παιχνίδια, σε διαιτητές που σφυρίζουν αυτά που θέλουν, στο περιβόητο στοίχημα να κάνει κουμάντο...δείχνει περίτρανα ότι το κέρδος είναι πάνω απ' όλα. Τα συμφέροντα των επιχειρηματιών από τη μια & η καψούρα των φιλάθλων για τη μπάλα από την άλλη. 

Ύστερα από πολλά χρόνια θα δοθεί προς ψήφιση ένα νομοσχέδιο που αλλάζει πράγματα. 

Αλλάζει το εκλογικό σύστημα στην ΕΠΟ, θα υπάρχει κλήρωση διαιτητών, καθώς & θα απαγορεύεται ομάδες να δίνουν πάνω από 2 δανεικούς σε ομάδες της ίδιας κατηγορίας. Η ΕΠΟ είναι σίγουρο ότι θα υπερασπιστεί το αυτοδιοίκητο, είναι το μόνο που ξέρει να κάνει... Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ένας βούρκος & τώρα είναι η ευκαιρία να αλλάξουν πολλά από τα κωμικοτραγικά που συμβαίνουν, αρκεί να υπάρχει βούληση. 

Με την αγωνιστική απραξία που επικρατεί οι ΜΑΥΡΟΙ παίκτες το έριξαν στις προπονήσεις & στα φιλικά. Δύο παιχνίδια δώσαμε με Παναιτωλικό εντός & εκτός έδρας & ένα με την Κ-20 του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ. Το πρωτάθλημα ξαναρχίζει, η ΜΑΥΡΗ αντιμετωπίζει στο Αίγιο την Δευτέρα 01/12 τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι ΜΑΥΡΟΙ καλούνται να είναι όσο το δυνατό πιο έτοιμοι, ξεπερνώντας την 20ήμερη απουσία τους από το χορτάρι.

Blog hits