Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ Ο ΚΑΜΑΡΑ

Το συνδικαλιστικό όργανο των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών αναφέρθηκε στην κλήση του Τζον Καμαρά σε απολογία από τη Football League & ζήτησε "κατανόηση για μια ξεχωριστή περίπτωση"!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Συνδέσμου αναφέρει:

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, είναι δεδομένο, γνωστό & κοινά παραδεκτό, ότι αγκαλιάζει με αγάπη & ενδιαφέρον το σύνολο των συναδέλφων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών οι οποίοι αγωνίζονται στην Ελλάδα.

Σε όλους & σε κάθε τόνο, επαναλαμβάνουμε ρητά & κατηγορηματικά το αυτονόητο.

Εμείς είμαστε οι πρωταγωνιστές, εμείς οφείλουμε να δίνουμε, πάντα, το καλό παράδειγμα. Ορισμένες φορές, ωστόσο, συμβαίνει να βρισκόμαστε μπροστά σε περιπτώσεις πράγματι ιδιαίτερες & ξεχωριστές. Όπως συμβαίνει με τον συνάδελφο της Λαμίας Τζον Καμαρά, ο οποίος κλήθηκε σε απολογία από την αρμόδια επιτροπή της Football League, με βάση την αναφορά στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή, του μηνύματος που αναγραφόταν στη φανέλα του.

Τυπικά ορθή η διαδικασία. Μόνο τυπικά, ωστόσο… Ο συνάδελφος από τη Σιέρα Λεόνε, εξέφρασε την αγωνία του & θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για την πατρίδα του & τον ίδιο, σε σχέση με όσα έχουν αναφερθεί για την επέκταση & τις επιπτώσεις του ιού Έμπολα.

Ο Π.Σ.Α.Π. είναι στο πλευρό του Καμαρά & κάθε άλλου συναδέλφου, ο οποίος εκφράζεται, δίχως να προσβάλλει με τις ενέργειες, τις αντιδράσεις & τη στάση του. Ο κανονισμός είναι σαφής. Όμως, σαφέστερη όλων πρέπει να είναι η ευαισθησία & η κατανόηση μας για, εντός των ορίων, εξωτερικεύσεις συναισθημάτων από νέους ανθρώπους που, ειδικά τον τελευταίο καιρό, έχουν ακούσει πολλά & έχουν ταλαιπωρηθεί ακόμα περισσότερο.

Αρκετές έγνοιες είχε τον τελευταίο καιρό ο Καμαρά, ας μην του προστίθενται άλλες.
Δεν είναι διαφορετικός, είναι ένας από εμάς, όπως όλα τα παιδιά που έχουν έλθει στην πατρίδα μας, για να βγάλουν το ψωμί τους.
 
Όλοι οι ποδοσφαιριστές, άλλωστε, για τον ίδιο… ιό, μιλάμε.
Αυτόν της αγάπης για το παιχνίδι μας, το ποδόσφαιρο".

Blog hits