Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Επανεκκίνηση του πρωταθλήματος ύστερα από διακοπή τριών εβδομάδων, οι ομάδες ζεσταίνουν ξανά τις μηχανές, αφού ετοιμάζονται να πατήσουν χορτάρι. Στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής η ΜΑΥΡΗ καλείται να δώσει ματς - ντέρμπι & θα πέσουν κορμιά.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - Απόλλων Σμύρνης την Δευτέρα 01/12 & ώρα 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου. Υπάρχει & τηλεοπτική κάλυψη (OTE Sports 4). Ο αντίπαλος βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, εκτός έδρας μετράει 1 νίκη & 1 ήττα, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι διαθέτει την καλύτερη επίθεση - έχει πετύχει 11 γκολ σε 5 παιχνίδια. 
Η ιστορική ομάδα του Απόλλωνα έχει καλό - έμπειρο ρόστερ & θεωρείται φαβορί στο να κερδίσει μία από τις τρεις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ. 

Η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ θέλει να συνεχίσει αυτό που πέτυχε πριν 20 μέρες στην Εύβοια. Το τρίποντο στα Ψαχνά μας έφερε στην θέση, ενώ με νίκη στον αγώνα της Δευτέρας θα προσπεράσουμε τον αντίπαλο - θα πατήσουμε θέση. Το ματς θα είναι αρκετά δύσκολο & μη ξεχνάμε ότι η μεγάλη αγωνιστική απραξία επηρεάζει τις ομάδες. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να ελέγξουμε τον ρυθμό & ελπίζουμε όλα να πάνε καλά, κατακτώντας ένα σημαντικό τρίποντο. 
Εκτός μάχης θα είναι ο Ντάνι, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Ιωάννου.

FORZA ΜΑΥΡΗ


Blog hits