Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ...

Έχουμε φτάσει στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος & η ΜΑΥΡΗ ταξιδεύει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τα Χανιά, μια πολύ καλή ομάδα. Α.Ο.Χ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ την Δευτέρα 08/12 & ώρα 16:00 στα Περιβόλια Χανίων, ενώ υπάρχει & τηλεοπτική κάλυψη (OTE Sports 4). 

Ένας εξαιρετικά δύσκολος αγώνας, ο αντίπαλος βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, δύο πόντους μπροστά μας, το παιχνίδι είναι ντέρμπι & όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα εκεί. Ο Μουράτ επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος του Α.Ο. Χανιά από τότε που έλυσε τη συνεργασία του με την κρητική ομάδα. Ανέβασε τον Α.Ο.Χ στη Β' Εθνική, έκανε πορεία πρωταθλητισμού στην Football League, χάνοντας την άνοδο στις λεπτομέρειες. Η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να έχει επαφή με τις πρώτες θέσεις & θα παλέψει στο χορτάρι για να δικαιωθεί. 

Ότι δεν κατακτήσαμε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο Αίγιο παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, ελπίζουμε να το πάρουμε στο Δευτεριάτικο ματς. Όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι & στη διάθεση του Μουράτ. Στην 20άδα βρίσκεται & ο Ντάνι, αλλά η συμμετοχή του στην αρχική ενδεκάδα δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

ΜΑΥΡΗ ΓΕΡΑ & ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ

Blog hits