Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΑΦΥΠΝΙΣΗ - ΝΙΚΗ - ΑΝΑΚΑΜΨΗ

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος φτάνει στο τέλος & η μέχρι τώρα πορεία της ΜΑΥΡΗΣ δεν κρίνεται ικανοποιητική. Την Κυριακή 18/01 & ώρα 15:00 ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου την ομάδα του Φωστήρα & η νίκη κρίνεται απολύτως αναγκαία, για πολλούς λόγους. 

Η ψυχολογία της ομάδας μας θα ανέβει, όταν  αρχίσουν να έρχονται τα θετικά αποτελέσματα. Έχουμε να γευτούμε τη χαρά της νίκης από το διπλό που πήραμε στα Ψαχνά. Μέσα στο Αίγιο ο απολογισμός είναι κάκιστος: 1 νίκη - 3 ισοπαλίες & 2 ήττες. Στην έδρα μας έχουμε μαζέψει μόλις 6 πόντους, ενώ στα εκτός μετράμε 7 βαθμούς. 
Η ΜΑΥΡΗ έχει κολλήσει, γι' αυτό μιλάμε για τρίποντο που θα βάλει τις βάσεις για καλύτερα πράγματα στη συνέχεια. 

Προβλήματα υπάρχουν, ποδοσφαιριστές που ήρθαν το καλοκαίρι δε βοήθησαν & έφυγαν, αυτά είναι γνωστά, ότι δε βλέπουμε τα αντίπαλα δίχτυα είναι φανερό. Είμαστε όμως εγωιστές & δεν θεωρούμε ότι ομάδες όπως Επισκοπή - Αχαρναικός που πήραν βαθμούς στην έδρα μας, είναι καλύτεροι από εμάς. Οι 3 φρέσκες μεταγραφές: Ντο Σάντος - Φουρτάδο - Ρουμπουλάκου & όποιες άλλες γίνουν, ευελπιστούμε να δώσουν αυτό που λείπει στη ΜΑΥΡΗ, αλλάζοντας τα δεδομένα. 

Προπονητικό team - ΜΑΥΡΟΙ παίκτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν & θα παλέψουν για να ανατρέψουν τα κακώς κείμενα.

ΑΦΥΠΝΙΣΗ - ΝΙΚΗ - ΑΝΑΚΑΜΨΗ

Blog hits