Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ

Η νίκη ανάσα - αισιοδοξία που ψάχναμε αρκετό καιρό, ήρθε επιτέλους & θέλουμε να γίνει η βάση της ΜΑΥΡΗΣ αντεπίθεσης. ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - Φωστήρας 2-0, αποτέλεσμα απολύτως δίκαιο, θέλαμε το τρίποντο, το δείξαμε από την αρχή μέχρι το τέλος & το κατακτήσαμε. Ελέγξαμε το ρυθμό, απέναντι σ' έναν αντίπαλο που κατέβηκε να παίξει αμυντικά, δείχνοντας τις διαθέσεις μας σ' όλο το 90λεπτο. 

Μπορεί τα σουτ των Leo - Shehollari να μην κατέληξαν στα αντίπαλα δίχτυα, αλλά πριν συμπληρωθεί το πρώτο 15' ο Ρουμπουλάκου εκτελεί κόρνερ & ο Shehollari με καρφωτή κεφαλιά ανοίγει το σκορ. Στο Β' ημίχρονο μπήκαμε δυνατά, χάσαμε 2-3 καλές ευκαιρίες & το 2ο γκολ ήρθε με τον Milievits όταν με σουτάρα έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο "Γ" της αντίπαλης εστίας. 

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα είναι η "πρώτη" με την ΜΑΥΡΗ φανέλα των Αθανασόπουλου (πορτιέρο) & Ρουμπουλάκου (αριστερό μπακ), έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, αφήνοντας & οι δύο πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια. 
Δηλώσεις Γκουτσίδη: "Σήμερα η ομάδα μας μετά από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων τέθηκε αντιμέτωπη με μια ιστορική ομάδα που διαθέτει έναν καλό προπονητή, καταφέρνοντας να πάρει το παιχνίδι. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά, καθώς το βάρος & το άγχος ήταν πολύ μεγάλο, όμως έβαλαν το «πρέπει» & τα κατάφεραν. Είμαι ευχαριστημένος τόσο για τη νίκη όσο & για την απόδοση που είχαμε σε όλο το παιχνίδι, κάτι που μας δίνει αισιοδοξία για το μέλλον. Πρέπει να… πατήσουμε πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα & να συνεχίσουμε έτσι, με σκοπό να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει"

Blog hits