Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΜΑΥΡΗ - ΑΛΙΜΟΣ = ΤΕΛΙΚΟΣ

Οι 3 βαθμοί είναι απαραίτητοι - τους βάζεις στο σακούλι & προχωράς, ενώ τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα με τις αγωνιστικές όσο πάνε & να λιγοστεύουν. Την Κυριακή 15/02 & ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ υποδέχεται τον Άλιμο

Οι ΜΑΥΡΟΙ ποδοσφαιριστές πρέπει να αφήσουν πίσω την κακή εμφάνιση στον Ταύρο, να συγκεντρωθούν & να δουν το ματς της Κυριακής σαν τελικό. Ο αντίπαλος είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα & μπορεί πολλοί να τον είχαν ξεγράψει από την αρχή της φετινής χρονιάς, αλλά είναι εδώ αντιστέκεται, κρατιέται όρθιος & παλεύει. 

Δεν θα έρθει στο Αίγιο για τουρισμό, θα παίξει τα ρέστα του & είναι χαρακτηριστικό ότι έχει δυσκολέψει πολλές ομάδες στο χορτάρι. 

Ο Άλιμος στις εκτός έδρας αναμετρήσεις του έχει καταφέρει να πάρει 2 νίκες & 3 ισοπαλίες, ενώ μετρά & 2 ήττες. Είναι 2 πόντους πίσω μας & εμείς από την πλευρά μας θα επιδιώξουμε να φτάσουμε τη μεταξύ μας διαφορά στους 5. Η νίκη είναι αναγκαία, θα μας δώσει βαθιά ανάσα & σίγουρα θα βοηθήσει σε ένα καλό πλασάρισμα στην τελική σειρά της βαθμολογικής κατάταξης, εν όψη των μπαράζ. 
Στο Αίγιο πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς που επιζητούμε, απέναντι σε ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς. 

ΜΑΥΡΗ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ

Blog hits