Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΜΑΓΚΙΚΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ

Δια πυρός & σιδήρου πέρασε η ΜΑΥΡΗ από το Μενίδι, νίκη με σκορ 1-0 & βάζει φωτιά στον βαθμολογικό πίνακα. Στα 5 τελευταία παιχνίδια έχουμε σημειώσει 4 νίκες & 1 ισοπαλία, θα λέγαμε απλά, ότι καλπάζουμε προς τα ψηλά. Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις που συνοδεύονται από σημαντικότατες νίκες & έχουμε το δικαίωμα να ονειρευόμαστε την κατάκτηση της 4ης θέσης - απευθείας παραμονή στην κατηγορία. 

Η ΜΑΥΡΗ πατούσε καλά από το ξεκίνημα του αγώνα, μπήκαμε αποφασισμένοι από την αρχή να διεκδικήσουμε κάτι θετικό. Στην πρώτη μεγάλη μας ευκαιρία δεν σταθήκαμε τυχεροί, ο Shehollari βγάζει κάθετη στον Σβούρα, το σουτ του τελευταίου από ευνοική θέση, κόπηκε από αντίπαλο αμυντικό. 

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Milievits με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή ανοίγει το σκορ & φτάνει τα 4 γκολ στο πρωτάθλημα. Στο Β' ημίχρονο κάναμε αυτό ακριβώς που έπρεπε. Δώσαμε χώρο στον αντίπαλο & πρωταρχικός στόχος μας οι αντεπιθέσεις. Λιγοστές οι φάσεις & για τις 2 ομάδες, η ΜΑΥΡΗ έκανε σωστή διαχείριση, δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα & στο τέλος πανηγυρίσαμε το βαρβάτο τρίποντο. Νίκη που φαίνεται ότι έτσουξε τους αντίπαλους οπαδούς. 

Μετά το τέλος του αγώνα μια μερίδα από αυτούς κατευθύνθηκε προς το μέρος των φίλων της ΜΑΥΡΗΣ. Τζάμπα μαγκιά,εκ του ασφαλούς θα πούμε εμείς...Τα σχόλια των πράσινων στο διαδίκτυο ότι: "Εδώ είναι Μενίδι" & "κομμένες οι εκδρομούλες" έχει απλή απάντηση: Κανένας δε μίλησε για Παρίσι...Έτσι κι αλλιώς αργά ή γρήγορα, φέτος ή του χρόνου θα ξανασυναντηθούμε. Μέχρι τότε ίσως μπορείτε να σκεφτείτε ποιός είναι ο πραγματικός εχθρός σας. Μήπως "οι από πάνω"; λέω εγώ.....αυτοί που σε τρομοκρατούν κάθε μέρα, σε κλέβουν, σε εκμεταλλεύονται...

Τώρα σε σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι την Κυριακή κάνουμε το ρεπό μας, ξεκουραζόμαστε & πάμε για το ντέρμπι  στην Πάτρα.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Blog hits