Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ

Όταν κατεβαίνεις στο χορτάρι για να δώσεις έναν αγώνα επιβίωσης πρέπει να είσαι εξοπλισμένος με τσαμπουκά - δύναμη - ψυχή. Αυτά τα στοιχεία είχαν οι ΜΑΥΡΟΙ ποδοσφαιριστές στο χθεσινό παιχνίδι.  
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - Πανσερραικός 1-0, αποτέλεσμα που δίνει πολλές ανάσες. Παίρνεις τα πάνω σου & αφήνεις τον αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με σένα, να σε κυνηγάει. 

Ο Π.Γ.Σ ξεκίνησε αποφασισμένος, θέλησε να επιβάλλει το ρυθμό του & τα κατάφερε. Στο Α' ημίχρονο κυριαρχήσαμε στο γήπεδο, χάσαμε 3 πολύ καλές ευκαιρίες, με πιο σημαντική το δοκάρι που σημάδευσε ο Σβούρας. Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Κολόκας με σουτ μέσα από την περιοχή & είναι το πρώτο του στο πρωτάθλημα. Ο αντίπαλος ήταν ακίνδυνος, απείλησε 1-2 φορές από στημένα. 

Η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ήθελε περισσότερο το τρίποντο, το πάλεψε το διεκδίκησε & το κατέκτησε. Νίκη δικαιότατη πέρα ως πέρα. Όταν παίζεις με αντιπάλους όπως Σέρρες - Ζάκυνθο - Χανιά & πάρεις θετικό αποτέλεσμα έχεις τις πιθανότητες με το μέρος σου για να πετύχεις το στόχο. Η πλειοψηφία των ομάδων αντιμετωπίζουν ως γνωστό οικονομικά προβλήματα, οι αποχωρήσεις από το πρωτάθλημα είναι μπροστά μας. Η μια ομάδα περιμένει την άλλη ποιά θα φύγει πρώτη, ποιά δε θα αντέξει & θα λυγίσει. 

Ο κόσμος περιμένει διευκρινήσεις από την ΠΑΕ πως θα πάμε παρακάτω. Αν υπάρχει πλάνο Β', σχέδιο Ω. Η τελευταία πληροφόρηση ήταν πριν 1 μήνα περίπου, ότι θα αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα. Στη συνέχεια έχουν βγεί διάφορα δημοσιεύματα που μπορεί να ισχύουν ή όχι. Η σιωπή δεν είναι χρυσός, όταν δεν επικοινωνείς με τον κόσμο σου τσαλακώνεις την εικόνα σου, χάνεις πολλά & είναι εις βάρος του Συλλόγου. Διάφορες ιστοσελίδες γράφουν τα δικά τους & καλά κάνουν, ενώ η ΠΑΕ δε συγκινείται, δεν μπαίνει καν στον κόπο να εξηγήσει & να απαντήσει. 

Στα αγωνιστικά τώρα, η ΜΑΥΡΗ πηγαίνει Ζάκυνθο να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα την Κυριακή 24/01
Παιχνίδι που αν πάρεις κάτι θετικό σου δίνει το δικαίωμα να αισιοδοξείς, αρχίζοντας να σκαρφαλώνεις πιο ψηλά στη βαθμολογία.
 

Blog hits