Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

ΜΑΓΚΙΚΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

Ένα μεγάλο τρίποντο, πέρα εως πέρα δίκαιο, πήρε η ΜΑΥΡΗ στο νησί της Ζακύνθου με σκορ 1-0. Οι ΜΑΥΡΟΙ ποδοσφαιριστές ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, έβγαλαν ψυχή & νίκησαν. Ο Π.Γ.Σ πήγε το παιχνίδι στα μέτρα του & έλεγξε το ρυθμό του αγώνα. Το συστατικό της επιτυχίας ήταν το πολύ καλό αμυντικό στήσιμο & το μυαλό στην κόντρα. 

Με τη συμπλήρωση 1 ώρας παιχνιδιού ήρθε το γκολ, σουτ του Λινάρδου έξω από την περιοχή & η μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Η Ζάκυνθος προσπάθησε να ανεβάσει ταχύτητα, αλλά η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ήταν στημένη άψογα & δεν άφησε τον αντίπαλο να κάνει κάτι το ιδιαίτερο. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη μας, αυτό μας δίνει ανάσες & μας απομακρύνει από τον πάτο της βαθμολογίας. 
Το φετινό πρωτάθλημα έχει καταντήσει παρωδία. 

Ο Εργοτέλης αποχώρησε, ο Ολ. Βόλου κατέβηκε με 9 παίκτες στο χορτάρι, υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν αδειοδοτηθεί & έπεται συνέχεια. Ποιές ομάδες θα ακολουθήσουν στην κατηφόρα θα δείξει σύντομα, οι αποχωρήσεις είναι μπροστά μας. 

Σε ότι έχει να κάνει με εμάς το διοικητικό πρόβλημα παραμένει & μόλις σήμερα η ΠΑΕ διέψευσε δημοσιεύματα που έχουν βγει εδώ & καιρό περί αλλαγής στο καθεστώς του Συλλόγου. Ποια θα είναι η λύση, θα φανεί σύντομα γιατί ο χρόνος πιέζει. Θα μπορέσουμε να σταθούμε στα πόδια μας, θα καταφέρουμε να κάνουμε μεταγραφές, στην τελική, θα βρεθεί άκρη στο αδιέξοδο που υπάρχει; 

Επόμενος αγώνας στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου την Κυριακή 31/01 με αντίπαλο την ομάδα των Χανίων.

Blog hits