Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΑΠΟΧΗ... & ΑΝΑΜΟΝΗ

Προπονητικό team & ΜΑΥΡΟΙ ποδοσφαιριστές έχοντας καταφέρει στο χορτάρι να πετύχουν το στόχο τους, έφτασαν στα όριά τους όπως δήλωσαν & αποφάσισαν να απέχουν από τις προπονήσεις. Η υπομονή τους δικαιολογημένα εξαντλήθηκε. Περιμένουν αρκετό καιρό να τους καταβληθεί μέρος των χρημάτων τους, αλλά η ΠΑΕ δε μπορεί να ανταποκριθεί. 

Αναμένοντας τις υποσχέσεις της διοίκησης & παρακολουθώντας όλο αυτό τον καιρό τις εξελίξεις σε ότι έχει να κάνει με την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος, δεν άντεξαν άλλο & αντέδρασαν ανάλογα. 
Τους στηρίζουμε απόλυτα, έχουν όλα τα χίλια δίκια & αυτό δε μπορεί κανένας να το αμφισβητήσει. 

Η ανακοίνωση του τεχνικού επιτελείου & ποδοσφαιριστών: 

"Οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ κάτω από πολύ δύσκολες και αντίξοες συνθήκες και όντας απλήρωτοι για πολλούς μήνες, σεβόμενοι τον κόσμο της ομάδας και την ιστορία της, υπερβάλαμε εαυτούς ώστε η ομάδα αγωνιστικά να είναι αντάξια της ιστορίας της. Πέρα όμως από όλα αυτά υπάρχει και το θέμα επιβίωσης. Δυστυχώς οι υποσχέσεις της διοίκησης ότι θα έμπαιναν τα χρήματα την περασμένη βδομάδα ούτως ώστε να έχουμε την δυνατότητα εμείς και οι οικογένειές μας να ανταποκριθούμε στις στοιχειώδεις βιοτικές ανάγκες μας, αποδείχθηκαν απλά υποσχέσεις. 

Εύλογα δεν πιστεύουμε παρά τις διαβεβαιώσεις ότι την επόμενη βδομάδα θα κατατεθούνε χρήματα. Δυστυχώς κανείς δεν σέβεται τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ ως επαγγελματίες και ως ανθρώπους. Με αγωνία παρακολουθούμε τις εξελίξεις και διαπραγματεύσεις για την μεταβίβαση της ομάδας που δυστυχώς μέχρι σήμερα μόνο δηλώσεις ακούμε και ουσιαστικό ενδιαφέρον δεν βλέπουμε. Πλέον δεν αντέχουμε άλλο. Ζητάμε από την διοίκηση και τους υποψήφιους επενδυτές να δείξουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για μας και όχι με ατέρμονες συζητήσεις και υποσχέσεις. 

Δεν μας αξίζει ο εμπαιγμός. Με βάση τα ανωτέρω αποφασίσαμε ομόφωνα να απέχουμε από τις προπονήσεις έως ότου τακτοποιηθούνε οικονομικά όλες οι εκκρεμότητες. Οι μόνοι που είναι μαζί μας είναι ο φίλαθλος κόσμος του Αιγίου στον οποίο αισθανόμαστε υπόλογοι και του ζητούμε να μας στηρίξουνε με την παρουσία τους κοντά μας διότι έχουμε ένα κοινό, την αγάπη και το σεβασμό για τον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ και την ιστορία του". 

Τώρα σε σχέση με τα διοικητικά έχουν γραφτεί πολλά. Ραντεβού του μεγαλομετόχου με τον κ. Αποστολόπουλο που εκπροσωπεί όμιλο επιχειρηματιών, έχουν γίνει & θα ξαναγίνουν. Η προσέγγιση μπορεί να είναι φιλολογική, στο στυλ θα δω θα ακούσω & θα αποφασίσω, όταν & εάν... Πόσα είναι τα χρέη που έχει η ομάδα & τα τρέχοντα έξοδα δεν τα γνωρίζουμε, διαβάζουμε όμως νούμερα που φαντάζουν μεγάλα για εμάς. 

Πόσα χρήματα θα απαιτήσει ο μεγαλομέτοχος, αν ζητήσει για την πώληση...& γιατί να ζητήσει θα πούμε εμείς... Η ομάδα με τα τωρινά δεδομένα δεν τσουλάει, κοινώς δεν υπάρχει μία. Με τη δικιά μας λογική, η άλλη πλευρά θα πάρει πάνω της όλα τα χρέη που έχουν δημιουργηθεί μέχρι σήμερα & μέχρι το τέλος της σεζόν, οπότε φαντάζει δύσκολο να δώσει & χρήματα στον μεγαλομέτοχο. 

Υπάρχει & ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας που έδωσε 200.000 ευρώ για να ξεκινήσει η χρονιά. Τι θα γίνει μ' αυτό το θέμα; Πώς θα πάρει πίσω τα χρήματά του; Τα ανοίγματα είναι μεγάλα, τα ερωτηματικά πολλά...ελπίζοντας να υπάρξει βιώσιμη λύση.

Ξεπερνώντας τα παρόντα εμπόδια
Κοιτάζοντας το μέλλον...

Blog hits