Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΡΙΤΑ

Μιλώντας για ποδόσφαιρο η λογική θα έλεγε ότι εστιάζεις μέσα στο χορτάρι, στις 4 γραμμές του γηπέδου. Δηλαδή στα γνωστά: Γκολ εμείς - σέντρα οι άλλοι, πέναλτι βρε, οφσάιντ ρε...όλα όσα έμαθε η Ρίτα. Αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα στην Ελλάδα καθότι η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων έχουν βαρέσει κανόνι, διαλυμένες διοικήσεις, οικονομικά αδιέξοδα & με ποδοσφαιριστές να παλεύουν να επιβιώσουν. 

Η πολυδιαφημισμένη λέξη "Grexit" είναι μόνιμα στο προσκήνιο, αλλά αυτό απασχολεί πρωτίστως κάποιους λίγους που θα χάσουν κάποια πολλά έσοδα από τα ταμεία τους... Ο κόσμος από τη μεριά του βλέπει τα στραβά & τα ανάποδα, το προιόν που του προσφέρεται είναι τελείως μούφα. Αν έρθουμε στην Football League θα δούμε ότι κάθε Κυριακή τα πράγματα χειροτερεύουν. Υπάρχουν γεγονότα που απεικονίζουν την πραγματικότητα. 

Μία ομάδα δεν πλήρωσε τους διαιτητές χάνοντας τον αγώνα & -3 βαθμούς & το χειρότερο, ήταν η δικαιολογία ότι δεν υπολόγισαν καλά την ώρα! Άλλη ομάδα αγωνίστηκε με παραπάνω κοινοτικούς παίκτες & ενώ είχε στόχο την άνοδο, έχασε το ματς, -3 & καληνύχτα. Αν έρθουμε στα δικά μας θέματα θα δούμε μια τρικυμία στα διοικητικά δρώμενα. Ο Αποστολόπουλος δεν έκατσε, ρίχνοντας πυρά στην ΠΑΕ & αντίστροφα. Υπάρχει & η παραίτηση Ανδριόπουλου, βγάζει μακροσκελή επιστολή με αιχμές...ίσως να υπάρξει απάντηση. Προβλήματα που είχαν συσσωρευτεί καιρό τώρα, έσκασαν όλα μαζί & έγιναν βουνό. Μετά τον πόλεμο ανακοινώσεων θα υπάρξει ηρεμία; λίγες αγωνιστικές έμειναν για να κλείσει η σεζόν. 

Μέσα σ' όλα αυτά έρχεται & παιχνίδι, επιτέλους η ΜΑΥΡΗ θα παίξει στην έδρα της μετά από πολύ καιρό. 
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - Αγροτικός Αστέρας την Κυριακή 03/04 & ώρα 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου. Σε περίπτωση νίκης του Π.Γ.Σ που όλοι μας ευχόμαστε, κλειδώνει & μαθηματικά η παραμονή στην κατηγορία.

 

Blog hits